Számotokra rendben lenne, ha az igazgató a tanulószobán a péntek 13. című filmet tenné be az 5-es gyerekeiteknek?
Figyelt kérdés
Tegnap történt, de nem az első eset, hogy horrort nézetnek velükdec. 14. 15:14
2/9 anonim válasza:
Biztos nem, felnyomnám a tankerületnél!
3/9 anonim válasza:
Ja és mindenképp írásban jelentsd, azt nem tudják kikerülni:)
4/9 anonim válasza:
Hol történt ilyen? Örült az az igazgató? (Ne mondd, hogy nem írod ki a helyszínt, mert ha valós az eset, az nem rágalmazás. Márpedig a valóságot az összes gyerek bizonyíthatja.)
5/9 anonim válasza:
Botrányt csinálnék. Ez a gyerekvédelem?
Ha egy film 16 vagy 18 év felettieknek van, de vetítsék 10-11 éves gyerekeknek iskolaidőben.
Aki szülőként otthon ezt hagyja vagy leszarja, az ő dolga. De nem kötelező jelleggel nézetem iskolásoknak.
Nekünk egy új munkahelyen, úgymond kezdeti üresjáratban felnőttként vetítettek olyan filmet is, hogy felálltam és kimentem. Megmondtam, én felnőtt fejjel sem bírok olyat nézni, ahol embereket kínoznak, álljon meg a menet. (A munkánkhoz nem kapcsolódott.)
6/9 anonim válasza:
Felnőttként is utálom a horrort. Soha nem néztünk ilyet a gyerekkel, úgyhogy én is feljelenteném a tankernél. Semmi joga hozzá, hogy ilyennek tegye ki a gyereket. Amúgy meg tanítani kellett volna, de ha már azt nem akarták akkor lett volna számtalan normális lehetőség. Pl. ha már filmnézés, akkor egy családi film. Vagy társasjátékot bevitetni és játszani egy jót az osztályban. Esetleg sportversenyt szervezni iskolai szinten.
7/9 anonim válasza:
Szeretem a horrort...ám a Péntek 13-at már főiskolás koromban láttam, egy üres kollégiumban ketten voltunk. Hát csak reggel mertem kimenni vécére 🤔
Szóval nem normális dolog. Nem hagynám szó nélkül.
9/9 anonim válasza:
Mivel a péntek 13 nem 12+ film így rögtön hívnám az igazgatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!