Más iskolában is így van?
Biztos, hogy arra kapta, nem pedig arra a tevékenységre, amit a házi helyett csinált?
Lányom rendszeresen hoz haza házit, mert nem ért a végére. Nem kap érte semmit, mert csinálja, csak csigalassan. Viszont, ha úgy nem halad, hogy közben zavar másokat, arról mindig értesülünk. Szóban vagy feljegyzés formájában.
Ahogy írod 3-as. Ha zavarja a többieket, akkor jelzik.
A házirendben van ilyen lehetőség, hogy ha nem dolgozik órán szaktanárit adhatnak neki. A napközi nincs kirészletezve.
Arra, hogy házit nem csinálja nem adnak szaktanárit. Amit helyette csibál arra lehet.
De ha SNI és amiatt van ezzel gondja akkor segíteni kéne.
Mire nem adhatnak? Azt csinálnak,amit akarnak.
Nálunk pl a kedvenc gyerekek semmit nem kaptak, a nem kedvencek, meg mindenre is.
Nem szülő vagyok, hanem kolléga,csak látom a tendenciát.
Sajnos azt látom, fogalmuk sincs, hogyan kell bánni egy figyelem zavaros gyerekkel,aki súlyos tanulási nehézségekkel küzd(szakszolgálat megfogalmazásában). Csak azt hajtogatják, vigyem pszichológushoz.
Na,de nem bonyolódok ebbe bele. Én itt most a szaktanári miatt kérdeztem, hogy ilyen van e máshol.
Köszönöm a válaszokat!
Adhat!
Ugyan úgy ahogyan egy osztàlykiràndulàson is begyüjthet egy beíràst ha nem azt csinàlja ami a feladata.
Ez az egy eszköz van kb a kezében a pedagógusnak!
Szerinted mit kellene csinàlnia ha a gyereked nem azt teszi ami a feladata?
Az az igazsàg hogy biztosan nem brahiból szorgalmazzàk a pszichológust.
A gyerkőc SNI. Kap fejlesztést?
Van gyógypedagógus, asszisztens mellette?
Milyen gyerekeket integràlhat az iskola?(Ez benne van az alapító okiratban)
Szóval hogy egyàltalàn tudnak e vele megfelelő szakemberek foglalkozni?!
Mert egy sima pedagógusok 20 màsik gyerek mellett nem biztos hogy tud, ès nem biztos hogy kompetenciàja van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!