Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » EGYMI iskolában hogy működik...

EGYMI iskolában hogy működik a gyerekek tanítása enyhe és középsúlyos kategóriában?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy vannak tankönyvek mint egy normál iskolában?

Miért kell a gyerekeket ebéd után hazavinni?

Jobban fejlődnek az iskolában, mik a tapasztalatok?

Igazából bármi érdekelne ezzel kapcsolatban.

tegnap 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de szerintem azért kell hazavinni, mert ha a gyerek x óránál többet tölt intézményben naponta, akkor a szülőtől megvonnak valami juttatást, amit rá kap. De nem tudom pontosan, nem vagyok érintett.

Vannak tankönyvek, csak nyújtva tanulják. Pl.a normál első osztály tananyaga 2 év.

Az osztály átlagképességéhez igazodnak(normál suliban is).

Volt enyhe értelmi fogyatékos tanítványom, aki elsőben EGYMI-be járt. Az osztályában többségében voltak középsúlyosak, így nagyon lassan haladtak, alig tanultak valamit, neki meg ahhoz azért túl jó képessége volt. Viselkedésben is rossz hatással voltak rá. El is hoztuk integráló suliba.

tegnap 23:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Követem, ha nem gond, nekünk is aktuális a téma.
ma 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!