Jogos viszonylag erősen megütni egy enyhe, szinte középsúlyos értelmi fogyatékos, mentálisan beteg még majdnem gyereket?
Mit csinált ,és mit jelent a "majdnem gyerek" ?
Én alapvetően a pofon ellen vagyok ,legyen szó gyerekről,egészségesről,felnőttről stb Ettől függetlenül mint tudjuk senki nem tökéletes,és van,hogy elszakad a cérna.
És azt a bizonyos cérnát éppenséggel egy értelmi fogyatékos gyerek is el tudja szakítani.
Ha nem tudja,hogy rosszat tett ,akkor szomorú és kegyetlenség is ezért megbüntetni . Ha kicsit konkrétabb lennél,könyebb lenne válaszolni.
Persze beteg gyereket megütni, teljesen normális.
Komolyan milyen ember az ilyen?
Egyszer egy buszmegállóban láttam, hogy egy nő ordibál a Down-os gyerekével. Voltam vagy 14 éves, de odamentem és k****ra helyretettem, hogy normálisan beszéljen a gyerekkel.
A következő mi lesz? Valaki megkérdezi, hogy újságpapírba tekerni és meggyújtani kisállatokat normális?
Erőszakmentesség mindenek előtt, de aki bántja a nála gyengébbet, elesettebbet, azt felrúgnám a Holdig.
5-ös én meg téged tettelek volna helyre, hogy mit pfázol bele az életembe, amihez semmi közöd!
Nem tudjuk a szitut, nem tudjuk, mennyire sérült a srác, miket mondott, mennyire gondolhatta komolyan, stb.
Bár akkor sem ütném meg, max. veszekednék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!