Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Más iskolában is így van?

Más iskolában is így van?

Figyelt kérdés
Ha a gyermek nem csinálja a házi feladatát a napköziben, akkor a napközi vezető (aki egyben szaktanár is) adhat szaktanári figyelmeztetését a gyereknek, mert nem dolgozik.

tegnap 06:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként az alapító okiratot hol találom? Házirend megvan, pedagógiai program megvan.(Igaz ebben nincs szó az sni-s gyerekek oktatásáról) Az illetékesek megkapták a ped.szakszolg. határozatát, csak jelezték volna,ha nem alkalmas az iskola erre. Sőt, több sni-s van az osztályban...
tegnap 10:27
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Fent kell lennie ugyanúgy az iskola honlapján.
tegnap 11:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de a kereső sem talál a honlapon. Alapdokumentumok menüben nincs.
tegnap 12:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Közzétételi lista menüben, a felvételi eljárásban találtam erre utalást, hogy először a körzetes gyereket, majd a halmozottan hátrányos helyzetűt (sni) majd a különleges helyzetűt...stb veszik fel.
tegnap 12:26
 15/20 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, inkább azon agylaj, miért nem csinálja meg. Az eszem megáll, hogy neked nagyobb probléma, hogy joguk van-e beírni, mint az, hogy a gyereked lusta.
tegnap 13:08
 16/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem lusta a gyereke, hanem problémás viselkedésű.

Szerintem ne foglalkozz a beírással, nem lesz semmi extra következménye.

tegnap 13:39
 17/20 A kérdező kommentje:

A kérdésem tárgya nem ez volt, de köszönöm a kioktatást 15-ös!

Ne aggódj, agyalok egyfolytában, de nem hiszem, hogy a kérdésemhez számot kéne adnom, hogy milyen lépéseket tettem, vagy szeretnék tenni.

16-os köszönöm.

tegnap 14:55
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
16, aha, és csak a napköziben figyelemzavaros, igaz???
tegnap 21:41
 19/20 A kérdező kommentje:

18! A rendes órákon is az, és van 2 szaktanárija onnan is.De azt tudom hogy tanórán ha nem dolgozik, szaktanári adható.

De ma például órán és a napköziben is odafigyelt. Minden feladatot és a házit is megcsinálta. Amúgy más volt a napközis tanár ma.

tegnap 22:14
 20/20 anonim ***** válasza:

18# Igen, ilyen is van, addigra fárad el, ott nár nem tudja magát úgy kontrollálni, nem tud úgy figyelni, koncentrálni, maszkolni.

Igen, nagyon is jellemző ez sok gyerekre, diagnózistól függetlenül, hogy napköziben már alig tud dolgozni, de délelőtt még funkcionál.

tegnap 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!