Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők! Mi lenne a véleményete...

Szülők! Mi lenne a véleményetek egy ilyen osztálykirándulásról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fiam 8. osztályos. Ez lenne az első ottalvós kirándulásuk. Az osztályfőnök ötle az, hogy maradnának a városban, ami egy vidéki kisváros, kb. 8000 fős. Az első napon délután indulnának el gyalogolni, tanítás után, gyaloglás után vissza, vacsorát majd vesznek, alvás pedig a tornateremben matracokon lesz. A 2. nap szintén gyaloglás lesz, és 12 órakor elvileg mindenki hazamegy.

Szerintetek ez jó osztálykirándulás?

dec. 14. 14:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
dec. 14. 14:24
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
A gyermekvasúton rendszeresen tartanak ilyesféle kirándulásokat a gyerekeimnek. :) Osztálykirándulásnak még nem találkoztam ilyennel, mert ott általában a tanárok pedagógiát is akarnak belecsempészni. De ha a gyerekeknek tetszik, én benne lennék, legalább olcsó lesz, viszont jó eséllyel örök élmény.
dec. 14. 14:33
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Ezt nem mondod komolyan!
dec. 14. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:
46%
Ez nagyon gáz. De az is, hogy még nem volt ott alvós. Fiamék már elsőben 3 éjszakásra mentek Sopronba, Budapestről, vonattal.
dec. 14. 14:35
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
A suliban alvás egy tök jó program, ha elég laza hozzá az osztály, de a sétálgatás meg hogy ezt kirándulásnak hívják az nonszensz.
dec. 14. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

Ez hülyeség.

Hová gyalogolnak? Mit néznek meg, ami gyaloglótávolságra van, érdekes is, és még nem látta mindenki elégszer? Mi lenne így az értelme?

(A matracon alvás a legkevesebb baj ezzel, de ennyi erővel valami más városban csak van olyan iskola, amivel jó a viszony, és akkor alhatnának egymás tornatermében, mégsem "otthon" kirándulnának.)

dec. 14. 15:04
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Hova gyalogolnak, mennyit és milyen messze van ez a település?
dec. 14. 15:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Fiam tavaly volt 8.as

Nekik is volt egy suliban alvós estéjük. Énekeltek, pizzát rendeltek, filmeztek. A tornateremben a szivacsokon aludtak. Jó buli volt.

De nem sétálgattak sehova és nem ez volt az osztálykirándulásuk.

3napra mentek Eger és környékére (Szfvárról)

dec. 14. 16:02
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon nem. Mostanában nagy divat ez a tornateremben alvás. Óvodasoknál is hallottam, de suliban szinte mindenhol. Na, de ez nem kirándulás! A városban meg gondolom, mindenki gyalogolt már eleget. Az külön gáz, hogy nyolcadikban van az első "ottalvós". Ilyet még nem is hallottam!
dec. 14. 17:31
 10/16 babyboom567 ***** válasza:
100%

Na most két lehetőség van.

Vagy az osztályfőnök fantáziátlan(akkor végtelenül sz@r ötlet),vagy az osztályban lévő szülők nem akarnak,vagy nem tudnak kirándulást fizetni(akkor egy semmitől jobb ötlet).Szóval ezt át kéne beszélni.

Ha magamból indulok ki, utáltam suliba járni.Hátha még a kirándulás is a suliban lett volna,lehet tökö...nszúrom magam.

dec. 14. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!