Hova megy/ment a gyereked idén az iskolával osztálykirándulni?
Iskolás gyereked hova utazik/utazott idén osztálykirádulásra az osztályával?
Mennyi napra mentek?
Miket néztek meg a kiránduláson, milyen programok, vagy események?
Elengedted? Ha igen, mennyire aggódtál, és mi miatt?
Ha már lezajlott a kirándulás, milyen tapasztalatai voltak a gyereknek?
Csak a legfontosabb kérdést hagytad ki: És hányadikas volt a gyerek?
Ált. isk. negyedikes gyerekem egynapos kirándulásra ment egy 70 km-re levő kastélyt megnézni. Alapvetően tetszett neki, de zavarta, hogy nagy a tömeg (más iskolás csoportok is voltak ott). Utána játszótéren voltak, aztán hazajöttek. Az égvilágon semmiért sem aggódtam. Miért kellett volna?
Elsős kislányoméknak a kirándulás csupán az állatkert meglátogatása volt, és persze ott is nagy játszóterezés a végén. Őérte sem aggódtam, nem tartottam tőle, hogy bemászik a tigris ketrecébe. :-)
Elsős a lányom.
Egyszer voltak Debrecenben (Petőfiről volt előadás a múzeumban, plusz Nagyerdei Játszótér) ,
és egyszer Tokajban (lepke és ásványmúzeum, Teknősház, kishajózás a Tiszán).
3as vagyok.
Hát persze, hogy elengedtem..milyen kérdés ez már?
Nagyon tetszett a lányomnak mindkét kirándulás.
4. o. Enying 3 nap
6. o. Eger 2 nap
9. o. Eger 3 nap
A kicsi vízibiciklizett meg számháborúzott, a nagyok várost néztek, meg a várban nézelődtek.
Mi a viharért ne engedtem volna el őket?!?!?!? o.O A kicsinél aggódtam egyedül, hogy megint nem jön rá, hogy működik a csap, és nem zuhanyzik 2 napig, mint a tavaszi kiránduláson :D
Jól érezték magukat mind.
1.osztályos Velencei tavon hajózni, utána fagyizni. kb 4 óra volt az egész
8.osztályos, 3napra erdélybe. Nevezetességeket néztek főképp.
Számomra nem volt kérdés, elengedem-e őket és nem aggódtam jobban, mint egy sima sulis napon.
Mind a kettő jól érezte magát.
11. évfolyamos unokaöcsémék Pécs-Villány-Siklós térségét nézték meg, 3 napos kiránduláson.
Pécsett Zsolnay negyed, székesegyház, belváros
Siklóson a várat, de voltak a fürdőben is
Nagyharsányban a szoborparkot
Alapvetően élvezte, bár nem volt új neki a terep, mivel én (a nagynénje) Pécsett lakok, így járt már erre többször is. De ez azért mégis más volt, az osztálytársakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!