Hány éves korától ideális a gyermeket ottalvós osztálykirándulásra vinni?
Szerintem ötödiktől vagy hatodiktól és odáig inkább kirándulás sorozatokra, amikor a gyerek ottjon alszik.
Minket 8-9 éves korunktól vittek ottalvósra, akkor voltunk harmadikosok. Harmadikban és negyedikben egy csomóan sírtak, főleg a vonaton odaúton. A barátnőm pl esténként is sírt, mert hiányzott neki az anyukája, volt egy lány akinek meg az anyukája lejött a Balatonra pár órára, mert úgy kiborult a lánya.
Én amikor hazamentünk a harmadikos kirándulásról akkor kezdtem el sírni, de nagyon, mert a kiránduláson tartottam magam, de otthon kijött belőlem az egész.
Azért jól éreztük magunkat, de szerintem kisgyerekeket még nem szabadna elküldeni.
Húgom negyedikes,én hatodikos voltam,mikor Lengyelországba 2 hetes táborba mentünk. (Mielecbe).
Iskolás korunk legnagyobb élménye volt,amit még felnőtt korunkban is sokszor emlegetünk.
Jó kérdés. Lányom másodikas és idén 3 napos osztálykirándulásra mennek. 7 éves egyébként, mert júniusban tölti majd a 8-at.
Ez még kicsit korai, de persze azért elengedem, mert nem akarom h kimaradjon egy ilyen élményből.
De egyébként 9-10 éves kortól más simán szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!