Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők! Mi lenne a véleményete...

Szülők! Mi lenne a véleményetek egy ilyen osztálykirándulásról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fiam 8. osztályos. Ez lenne az első ottalvós kirándulásuk. Az osztályfőnök ötle az, hogy maradnának a városban, ami egy vidéki kisváros, kb. 8000 fős. Az első napon délután indulnának el gyalogolni, tanítás után, gyaloglás után vissza, vacsorát majd vesznek, alvás pedig a tornateremben matracokon lesz. A 2. nap szintén gyaloglás lesz, és 12 órakor elvileg mindenki hazamegy.

Szerintetek ez jó osztálykirándulás?

dec. 14. 14:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A tornateremben alvás jó buli lehet, ha alkalmas rá a tanár és az osztály. A gyaloglást nem értem, de ha erdőben mennek este zseblampával, vagy geocathing vagy labirintus vagy nyomozós jaték az poén lehet. De ez nem osztálykirándulás.
dec. 14. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A covid alatt volt ilyen osztálykirándulásunk. Egyébként nagyon élvezték a gyerekek. Most azért nem biztos, hogy jó ötletnek tartanám, de a gyerekek dolga, ők beszélik meg az ofővel.
dec. 14. 23:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyerekem el akarna menni, akkor engedném, de ezt nem nevezném kirándulásnak.
dec. 15. 00:35
 14/16 anonim válasza:
36%
Szerintem nagyon jo otlet!
dec. 15. 13:44
 15/16 anonim ***** válasza:
25%

Nálunk a 8.os külföldre mennek. A tavalyi 8os Lisszabonban voltak 1 hetet. Az ideit nem tudom.

De miért nem mennek legalább a határtalanul programmal el kirándulni az lényfében ingyen van?

dec. 15. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom gyaloglás közben alatt megnéznek valamit vagy túráznak. Nem céltalanul bolyonganak.

Mi anno 6-os korunkban voltunk először ottalvós osztálykiránduláson, egy éjszakára. 15 évesen 4 napig voltunk kulcsos házban erdőben, tök nomád körülmények között, ott mindennap gyalogoltunk. Egyébként nagyon jó volt, az egyik legjobb kirándulás, amin voltam.

Tanártól, társaságtól, szervezéstől függ, hogy milyen lesz.

dec. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!