Nyolcadikos gyermeketeiket milyen átlaggal vették fel gimnázumba az elmúlt években, és kb hányas, hány pontos központikkal? Kellett-e szóbelizni, és azok hogy mentek?
4 éve volt. A központik: matek 40 pont az 50-ből, magyar 27 pont az 50-ből.
Átlagot nem tudok, de matek 5, magyar irodalom 4, töri 4, kémia 5 volt. Nem volt szóbeli.
Gimnázium, természettudományos szakra.
A lányom 4,75 volt hetedik év végén és nyolcadik félévkor. Már nem emlékszem a pontos jegyekre a vitt tantárgyakból, de 4 és 5 jegyei voltak.
A felvételin 40 pontot írt magyarból, 38-at matekból. Székesfehérváron ezzel az eredménnyel akármelyik gimibe felvették volna, de őt lebeszélték a tanárai, hogy nehéz lenne az neki. Úgyhogy egy vidéki gimibe mentünk, nem írom le, hogy melyikbe, de már százszor megbántam. Kritikán aluli. Persze lehet, hogy a városi gimikben is ez megy, nem tudom, tanárhiány van, rémes az oktatás helyzete.
Egyébként itt a gimikbe nincs felvételi.
Amúgy nem értem a pontozást, a 2-es a kérdésre válaszolt, miért pontoztátok le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!