Aki szokott menstruacio előtt barnázni/pecsételni, annak elmúlt ha teherbe esett?
Altalaban menstruacio előtt 7 nappal mar pecsetelek. Most ket napja "késik" a pecsételésem. Ovulacio napjan es elotte is egyutt voltunk. Igaz, első probalkozas, de hátha:-)
Volt akinek elmúlt a pecsételés /barnázás mikor teherbe esett?
Es megkerdezhetem, hogy menstruációd előtt hany nappal barnáztál mikor még nem voltál terhes?
Nekem jó ideje sosem marad el a barnázás.
Korai lenne örülnöm két nap után, ugye? Tesztet csak akkor szeretnék ha késik a menstruaciom is.
#1 vagyok, változó, 3-5 nappal előtte már jelentkezett, amikor jelentkezett. Kb 10 menstruációból 8 előtt mondjuk, szóval azért zömében volt.
Szerintem amíg nem késik a vérzés, és nincs pozitív teszted, addig mindenképp korai örülni. Reménykedni lehet, igen, de örülni még nem nagyon van mire.
Mondjuk a leírás alapján még van ~5 napod a menstruációig, szóval ha nagyon izgulsz, holnap-holnapután egy érzékenyebb (pl Predictor early, Facelle 10-es érzékenységű) teszt már szerintem mutatna valamit, ha van mit mutatni. Nyilván ez sem garancia semmire, de na, tudom milyen nagyon várni egy babát, nekünk 9 hónap után jött össze az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!