Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki szokott menstruacio előtt...

Aki szokott menstruacio előtt barnázni/pecsételni, annak elmúlt ha teherbe esett?

Figyelt kérdés

Altalaban menstruacio előtt 7 nappal mar pecsetelek. Most ket napja "késik" a pecsételésem. Ovulacio napjan es elotte is egyutt voltunk. Igaz, első probalkozas, de hátha:-)

Volt akinek elmúlt a pecsételés /barnázás mikor teherbe esett?

ma 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem el, de hozzátartozik, hogy bár ÁLTALÁBAN volt barnázás mielőtt ténylegesen megjött volna, azért volt, hogy elmaradt terhességtől függetlenül is. De amikor teherbe estem, akkor sem barnázás, sem vérzés nem volt.
ma 12:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Es megkerdezhetem, hogy menstruációd előtt hany nappal barnáztál mikor még nem voltál terhes?

Nekem jó ideje sosem marad el a barnázás.

Korai lenne örülnöm két nap után, ugye? Tesztet csak akkor szeretnék ha késik a menstruaciom is.

ma 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem barna, hanem sárga folyas szokott lenni vérzés előtti napokban, ami ilyen krémesebb, sűrű állagú . Mikor sikerült a baba, nem volt ilyen folyasom, hanem tejfehér színű higabb.
ma 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:

#1 vagyok, változó, 3-5 nappal előtte már jelentkezett, amikor jelentkezett. Kb 10 menstruációból 8 előtt mondjuk, szóval azért zömében volt.

Szerintem amíg nem késik a vérzés, és nincs pozitív teszted, addig mindenképp korai örülni. Reménykedni lehet, igen, de örülni még nem nagyon van mire.

Mondjuk a leírás alapján még van ~5 napod a menstruációig, szóval ha nagyon izgulsz, holnap-holnapután egy érzékenyebb (pl Predictor early, Facelle 10-es érzékenységű) teszt már szerintem mutatna valamit, ha van mit mutatni. Nyilván ez sem garancia semmire, de na, tudom milyen nagyon várni egy babát, nekünk 9 hónap után jött össze az első.

ma 14:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 🙂
ma 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!