A terhesség 9-10.hete környékén vagyok és elmúlt a
hányingerem, ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Egy hete hirtelen elmúlt akkor voltam 9hetes (a mérete szerint, viszont a mensi szerint még csak 8het2nap). 5-6-7 hétben voltak émelygések, hányinger reggelente és egyszerűen semmit nem kívántam. Amióta jobban vagyok viszont folyton ennék. Annyi rémhírt láttam, volt valaki aki ilyen hamar jobban lett és nem vetélés lett a vége? Fiatal vagyok egészséges, elsőre jött a baba, 2uh-n vtunk eddig és minden rendben volt, még kicsit nagyobb is mint kellene. Szerdán megyünk megint, csak hogy megnyugodjak mert addig még kiidegelem magam. :D Csak nem értem, hogy ilyen hirtelen megváltoztam. Amúgy fáradtság, lehangoltság ugyanúgy meg van,csak az émelygés helyett most folyton ennék. Barnázásom és görcseim sincsenek. Csak bedilizek, hogy nem tudok róla semmit,így hogy szinte semmi bajom nem érzem azt hogy terhes lennék, hisz még látszani se látszik. Amúgy hányni eddig még nem hánytam csak egyszerűen bármire rágondoltam elkapott a hányinger. Vettem vinteden szívhangfigyelőt, hogy majd ezzel megnyugtassam magam a jövőben. Remélem tudom majd használni és nincs semmi baja a babszinak.
Feleségemnél ugyanez volt. Mikor megkérdezte a nőgyógyászt erről, az volt a válasz, hogy: '"Miért, hiányzik?"😀
dec. 13. 08:36
2/6 anonim válasza:
A tunetek jonnek-mennek, ez onmagaban nem jelent semmit.
De ha ez segit, en kokemenyen hanytam, mikozben mar szivhang se volt, mert sajnos egyszeruen nem fejlodott tovabb a terhesseg, a 8. het korul. Amig van hcg hormon a szervezetben, addig meg tunetek is lehetnek sokaig, meg ha veteles is lesz belole.
Szoval ennyit jelent.
dec. 13. 08:49
3/6 anonim válasza:
Nekem is kb 2 hét után elmúlt a hányás, a dokim azt mondta, mielőtt megvizsgált volna, hogy nem szokott jót jelenteni, de reméljük nincs baj. Semmi gond nem volt hála isten, szimplán szerencsés voltam. Azóta már 27. hetet töltjük lassan.
dec. 13. 13:33
4/6 anonim válasza:
Szia
Én ma vagyok 10+2
Nekem 8 hetesen elmúlt minden hányinger, én is nagyon aggódtam, és én is úgy érzem nagyon ennem kell folyton, 2x annyit simán eszek mint korábban. Cicifájás nem múlt el egyedül, az a mai napig megvan.
Nekem angelsounds szivhangfigyelőm van, csak fulhallgatóval abbol is csak 1 fajta maxell markajúval hallani a szívhangot es a szilikon végű ami belemegy a fülbe. (Van itthon sony meg egy masik fulhallgato es egyikkel sem hallani semmit).kb 8+5 találtam meg először a szívhangot és azóta bármikor keresem mindig meglesz előbb utobb
dec. 13. 15:21
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) közben megjött az angelsounds-om és meg tudtam hallgatni. Dobog ezerrel a kis szíve 😄 Ma vagyok 10hetes(mensi szerinte 9+2) és már egy hete annyit eszek mint egy gép, de így már csak örülök 🤣 kb. 1 hónap volt a rosszullét és nem akartam elhinni hogy így vége. 4/4 te amúgy tudtad csatlakoztatni az applikációhoz? Használtan vettem és csak a fülhallgatót adták hozzá a másik nincs meg.
dec. 14. 18:27
6/6 anonim válasza:
Nekem sincs meg a másik vezeték hozzá, nem tudom hova tettem, de a telefonom amugysem jackdugos (fulhallgató is csak Bluetooth-os jó a telomhoz) így nem is tudok próbálkozni. Egyébként 3 éve a kislányomnál app-al használtam, csak akkor másik app kellett hozzá és az mar nem is működik.
Nekem minden dátum fix mivel lombikbaba 🙈 minden ultrahangon napra pontosan akkora amekkorának lennie kell
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!