Miert van hétfő óta hanyingerem?
Előző héten szerdán múlt el a menstruációm és szombaton volt a baratommal egy aktus és használtunk óvszert
Ilyenkor még nem lehetséges a terhesség szóval nem tudom mi miatt lehet a hanyinger. De már ma faj a fejem is
Mostanában eléggé stresszes vagyok és ahogy a sulira gondolok rosszul vagyok és amint indulnom kell rosszul vagyok de itthol nincsen semmi bajom. Ez lehet valami pszichés dolog
Ez lehet így terhesség?
Ne hallgass az elsőre biztos nem tumor.
Szerintem is pszichés dolog. Ahogy írtad, ha csak rágondolsz a sulira, meg ha el kell indulj rosszul vagy. Nekem is ha mennem kell valahova úgy ver a szívem meg gyomorgörcsöm van hogy csak na.
Történt valami a suliban esetleg, ami miatt stresszelsz?
Nem történt semmi erdekes és ezért nem tudom mi miatt de tegnap haza is jöttem és ma akartam menni és már azon gorcsoltem hogy megint haza kell jöjjek szóval inkább itthol maradtam és amint eldontottem itthol maradok nem volt semmi bajom már mikor lenyugodtam
Igazából attól is félek hogy el hányom magam az iskolában valoszinu valami hanyasos fóbiam is van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!