Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, szerintetek is változo...

Lányok, szerintetek is változott az ob. tamponok minősége?

Figyelt kérdés
A pro comfortot szoktam használni, és a régihez képest olyan mintha egy a tampon valami ragaccsal lenne bemázolva. Régen nem ilyen volt, szépen volt bordázva és biztos nem ez az anyag jelentette a silk touch-t.

#tampon #OB #obtampon
ma 14:02
 1/4 anonim válasza:
Szerintem is rosszabb lett. Amíg csak egy sima vatta volt, csíkozva sokkal jobban tartott, de amióta ezt a műanyag szarságot rárakták már nem az igazi, sőt... folyik át a vér is, pedig nincs megtelve sem, egy betétet fel kell rakjak még, mert egy óra után átázik.
ma 14:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, kb megtapad a vér rajta és nem telik meg. Én biztosan nem veszek többet, pedig ez volt a legkényelmesebb, de egy ilyen ragasztós valamit biztos nem rakok fel.
ma 14:12
 3/4 anonim válasza:
Én is átálltam az Auchan sajátmárkásra. Kb a fele, ha nem kevesebb az ára, és olyan majdnem mint a régi Ob.
ma 14:58
 4/4 Metionin ***** válasza:
Igen, mióta olyan műanyagos, nem nyílik szét, nem szív be annyi cuccost. Én is le akarom váltani egy ideje de ennek a legkisebb a minije amit valaha láttam. Nem tudom, mit vegyek helyette ami ugyanilyen kis méretű de normálisan működik.
ma 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!