A jobb mellemben van egy fájdalams csomó,már van időpontom mell UH-ra. Akinek hasonló volt,annak végül mi volt a diagnózis? Szerintetek aggódnom kellene?Azt olvastam,hogy a rossz indulatú daganatok nem fájnak.Valóban így van?
Nekem 2x volt ilyen miatt uh.
De nekem nem fájt.
Egyszer zsírcsomó volt, ami egy idő után felszívódott, a másik meg valószínűleg tejmirigyek összeállása vagymi. Mire uh-ra mentem már ott sem volt.
Minden hónapban csinálok mellvizsgálatot.
Szerintem ne aggódj, kis csomók a női mellben jönnek mennek.
Ha minden hónapban ellenőrzöd, akkor a rosszindulatú elvaltozást is teljesen jol lehet kezelni.
A melldaganat az egyik legkönnyebben kezelhető rákfajta, ha időben észreveszik.
Ha nem volt a családodban mellrák, pláne nem kell aggódnod.
Kérdező,
van ami nem fáj, van ami fájhat, ez több dologtól függhet.
Nagyon jól tetted hogy menni fogsz az UH-ra, minden panaszt, fájdalmat ki kell vizsgáltatni.
Sokfajta jóindulatú elváltozás van, reméljük a tiéd is ilyesmi, jó tudni, hogy ezeket is néha ellenőriztetni kell majd.
Gondolom, fiatal vagy, később majd a rendszeres mammográfiás szűrésekre is el kell járni, ezt jó esetben majd az orvos is el fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!