Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Antibiotikum diagnózis nelkul ??

Antibiotikum diagnózis nelkul ??

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál 2 nappal ezelőtt mert nagyon viszketek

Megvizsgált az orvos és mintát vett tenyeszteshez. Kerdeztem hogy mi lehet a gond, mondta h VALAMILYEN bakteriális fertőzés amit szexualis úton kaptam el és felírt azi sandozt

Tehat pontosan nem tudta megmondani nyilvan ezért vett le tenyésztést de akkor nem ertem minek irt fel antibiotikumot ha a pontos diagnózist nem tudjuk még?

2023. márc. 8. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Mert az antibiotikumok a kórokozó bacik széles spektrumára hatnak, és a felírt gyógyszer jó eséllyel hatásos lesz a benned lévőre. Ha esetleg mégsem - ami nem valószínű- akkor lesz érdekes a tenyésztés eredménye. Tehát időt nyer vele neked.
2023. márc. 8. 23:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Okes koszi :)
2023. márc. 8. 23:59
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
44%
Régóta olvasgatok gyk-n hasonló eseteket, de mindig arra panaszkodnak, hogy viszket neki, fáj, de a doki addig semmit sem tesz míg nincs meg az eredmény. Most végre van, aki a tünetek, panaszok alapján el tudta dönteni és hogy addig is ne szenvedj, írt fel rá valamit, de most az se jó. A tenyésztés eredménye kb. 1-2 hét, plusz míg a dokihoz visszamész kontrollra az plusz annyi, akkor most egy hónapig még viszketne, így meg nagy eséllyel lesz eredménye a gyógyszernek.
2023. márc. 9. 06:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!