. Sose éreztem így magam mióta rajta vagyunk a projekten, illetve jobb oldali hasszúrka is fennáll nálam. Szerintetek ez lehet babóca? Vagy csak szimplán az időjárást érzem meg?
Menzeszem rendszertelen volt mindig, ideje rajta vagyunk babaprojekten.
Elméletileg 7 napon belül megkellene jönnie.
Napok óta iszonyú fáradtság érzet jön rám, bárhol elaludnék, szédülök, cigit nem kívánom
Nem kivanod a cigit, de ha kivannad, ragyujtanal amugy?
Valaszt meg az a teszt mutat, amit mar esedekesseg elott is lehet csinalni. Tavdiagnosztika meg orvosnak se megy.
Mivel dohányzom, azaz mindennap cigizek
Így hogy nem kívánom így napok óta nem gyújtottam rá
Ha kívánnám,mijt ahogy eddig akkor cigiznék
Ha gyereket akarsz, miért dohányzol?
Szegény gyermeked, előre sajnálom
Mivel 2 éve rajta vagyunk
És megyünk meddőségi központba jövőre
Addig hadd csináljam már azt amit akarok ritkán.
Meg amúgy is ha nincs semmi kézzel fogható valaszod,miért jössz ide rosszindulatúskodni?
Ennyire rossz az életed?
Meditálj, vagy töltsd a szeretteiddel az időt ne itt fikázódj
Én meg sajnálom előre a te gyerekedet, hogy ilyen rosszindulatú lesz az anyja vagy apja
Ő is ilyen kis kötekedő mitugrász lesz mint te
Mondjuk normális ember felfogja, hogy a dohanyzás mennyit rot a petesejt minőségén. Needmeg ez láthatóan 2 év alatt semesett le. Nagyon fognak örülni neked a meddőségiben..
Amúgy meg tesztelj, ha "babóca" (🤮) okozza a tünetet, akkor a teszt is + kell, hogy legyen. Ennyire egyszerű.
Nos, tiszta vizet öntök a pohárba..
Soha nem is dohányoztam, csak alkalmanként buliba..
Mióta meghalt édesapám, azaz pár hónapja azóta kezdtem el dohányozni, azon az alapon
Hogy most ebbe a stresszbe nem fogan meg úgysem
Ha eddig se fogant meg
Ezt nem akartam ide kiteregetni, de így hogy ismeretlenül belém álltok, akkor már elmondom
Nem iszom alkoholt, nem drogozom
Néha cigizek a nagy stressz miatt? És így nekem kell állni?
Komolyan kemények vagytok
Egyre undorítóbban az emberek úgy látszik
Illetve babócára hányós emoji
Kemény
Gondolom neked vagy majmod vagy kölyköd lesz
Szegény gyerekeket meg én fogom sajnálni, főleg az internet világaban hogy tele lessz ilyen rosszindulatú, gép mögül oltogató névtelen arctalan senkikkel a világ.
Nemhogy szeretni becsülni kellene egymást ebbe a világba
Na mind1 is, életunt senkik vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!