. Sose éreztem így magam mióta rajta vagyunk a projekten, illetve jobb oldali hasszúrka is fennáll nálam. Szerintetek ez lehet babóca? Vagy csak szimplán az időjárást érzem meg?
Menzeszem rendszertelen volt mindig, ideje rajta vagyunk babaprojekten.
Elméletileg 7 napon belül megkellene jönnie.
Napok óta iszonyú fáradtság érzet jön rám, bárhol elaludnék, szédülök, cigit nem kívánom
Nem, drága, nekem gyerekem van, és ő kisbaba, baba volt legfeljebb.
És igen, b9csi, hogy hányok a cukcsimukcdiskodástól meg a cigitől is.
Sajnálom a veszteséged, de az nem normális, ha valamilyen addiktív szerhez kell nyúlnod a stressz miatt.van pszichológus, vannak gyászterapeuták és gyászfeldolgozó csoportok.
A "nem dohányzok, csak alkalmanként bu8ban" amúgy is az egyik legnagyobb ökörség. Vagy cigizz rendesen, vagy ne cigizz. Ennek semmi értelme.
És tudatosan rontod a teherbeesési esélyeidet, amik láthatóan amúgy is alacsonyak. Hát ehhez csak gratulálni lehet.
A stressz meg nem fogamzásgátló módszer, világháborúk közepén, koncentrációs táborokbsn estek nők teherbe...
Szóval igen, beléd állunk, mert hülyeséget művelsz.
Ugye te sem gondolod, hogy ezért buksisimit és vállveregetést érdemelnél?!
És a kisbabád mit szól ahhoz hogy beleállsz idegenekbe? Névtelenül?
Majd neki is ezt fogod tanítani?
Hogy ezaz gyerekem mondd oda a frankót ha valami nem tetszik, de névtelenül.
Illetve ha te nem szereted azaz hánysz a cukiskodástól, akkor annak miért kell hangot adni?
Ettől jobb a napod, inkább a gyermekeddel foglalkozz, olvass, énekelj neki, beszélj hozzá
Ne a telefont nyomogasd.
Nekem meg ettől van hányingerem, hogy valakinek gyereke van és mellette nyomogatja a telefont meg oltogat másokat.
Mind1 is nem állok le galambbal sakkozni
Béke
12. 😅😅
Ok, szóval akinek gyereke van, az nem használ telefont, nem netezik.🤣 Tévképzeteid vannak, drága.
Miért, te talán névvel álltál belém? Kicsit sem.
Igen, a gyerekemnek is azt fogom tanítani, hogy nem kell más butaságához tapsolva asszisztálni, hanem szabad vállalnia a véleményét.
Galambbal sakkozni - mondja aki cigivel a szájában indul a meddőségibe...🤦♀️
Én sem értem miért cigizik aki gyermeket akar... az nem mentség hogy csak néha, meg a stressz meg stb...
totál egyetértek az előttem szólóval. Ez nem kötekedés, idejöttél kérdezni, közben leírtad, hogy 2 éve nem sikerül de ezekszerint nem is teszel meg érte mindent 100%-ban, ezt pedig ő szóvá tette. Inkább fogadd meg a tanácsát és tedd le azt a bűzrudat ha amúgy sem vagy nagy cigis!
Ha tergességtől lennének a tüneteid, pozitív lenne a teszted is.
Amiket most érzel, azt az agyad ill. a hormonok okozzák.
Pl az egyoldali petefészekszurka a sárgatest miatt van, ami tulképpen egy cisztaszerű dolog, mindig keletkezik, majd elsorvad, ha nem lett terhesség, aztán megjön a menzesz.
Azon az oldalon szokott keletkezni, amelyik oldalon az érett tüsző volt.
A többi tünetedet pedig a progeszteron hormon növekedése okozza. Ez is minden nemvárt mensi előtt megnő, de nem mindig ugyanazokat a tüneteket produkálja.
Akármit is érzel ilyenkor, az bármi lehet még. Mensi is.
Kár agyalni is rajta. Majd mikor nem jön meg, akkor lehet agyalni. :)
Nem! Nem mindegy!
Ez olyan mint mikor valaki cigizik meg iszik de nyavajog hogy nincs pénze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!