Mi miatt lehet ilyen a cikluson?
Figyelt kérdés
Amúgyis hosszabb ciklusaim voltak, de mostanában még annál is hosszabbak lettek.
2024 januárjától kezdve a ciklusok hossza: 34, 40, 31, 38, 41, 29, 32, 36, 38, 43.
A legutolsó ciklusnál, ami 43 napos volt, ott volt egy elég erős petefészek körül fájdalom, gyanakodtam cisztára, de nem tudom az lehetett e. Egyébként megyek orvoshoz, csak gondoltam megkérdezem hátha van valaki hasonló cipőben, és elmeséli neki mi miatt voltak/vannak ilyen hosszú ciklusai.
ma 13:05
1/1 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy éppen most is várom, hogy megjöjjön 38. Napnál tartok.
ma 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!