Viragpatrik kérdése:
1hete Minden reggel hányingerem van Segg feleti hát fájás Fáradékonyság Es nm tudom furán erzem Magam ( babát tervezünk lehet hogy azért ? )
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 09:58
1/7 anonim válasza:
Lehetséges. Szerezz be egy tesztet és csináld meg. Pár nap múlva ismételd meg. Ha semmi akkor irány a doki.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja Es azt ki hagytam h 1hetel ezelőtt meg jott rajtam de nm akkor kellet volna meg jönni e lehet hogy beágyazódás
2022. júl. 11. 10:10
3/7 anonim válasza:
Ha megjött, akkor az nem beágyazódás volt.
4/7 A kérdező kommentje:
Múlthónapban 2x mensiztem hó elején és hó végén!
A hó eleji mensim sötétebb bórdós/barnás volt!
A hó végi pedig egész piros és teljesen másképp éreztem magam az alatt az idő alatt mint a rendes menstruálciónál!
2022. júl. 11. 10:23
5/7 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, mert ez betegség jele is lehet.
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy baba lesz viszont az is lehet hogy nagyon rástresszelsz és ez kicsit bekavart a menzeszedbe..
Ha nem lesz pozi a következő teszted mindenképp doki!
Főleg így hogy baba projekten vagytok!
Szorítok hogy minden oké legyen sok sikert!
7/7 anonim válasza:
Patrik, komolyan menstruálsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!