Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van akinek a gyereke harmadiko...

Van akinek a gyereke harmadikosként vagy alsósként lett kollégista?

Figyelt kérdés

Kisfiam nagyon tehetséges fociban. Jelenleg szarvason élünk és a férjem naponta hordja pestre edzésekre. Költözni nem tudunk a vállalkozásunk miatt. Felajánlották, hogy bentlakásos iskolába felvennék mivel jól is tanul. Most készülnek, spanyol foci akadémia felvételijére. Nekem meg már ez sok, annyira rossz a tudat, hogy elkerül itthonról de menni sem tudunk vele mert a férjem gazdálkodik én itthon vagyok a két hónapos kistesóval mellette könyvelő vagyok.

A fiam nagyon elhívatott, lelkiismeretesen gyakorol, nem panaszkodik hogy 5kor kell kellni és 9-10órára ér haza este.

Mennyire figyelnek a kisebbekre az iskolában? Rettegek nehogy bántsák, bármi legyen. De mégis elkellene engedni, mert ez az élete.

2019. jan. 23. 18:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
8%
Egyszer ugy is elkerulne, igy hamarabb tud onallosodni es megtanulni egyedul is boldogulni.. Kesobb ez csak a javara fog valni. Igen szomoru a megvalas de meg lehet szokni es biztosan fog boldogulni, raadasul a sracok jol kiszoktak jonni egymassal
2019. jan. 23. 18:34
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
Harmadikos, az 8-9 éves. Hát én nem engednem a gyerekemet ennyi idősen. Más neveli fel.
2019. jan. 23. 18:40
 3/25 anonim ***** válasza:
20%

Na es? Nem egy 5 evesrol beszelunk, de a kerdezo leirta hogy folyamatosan vinni nemtudjak, es a koltozes sem megoldhato. Nem az egbe beszelek az en fiam is elkerult a foci miatt szinten koliba es 12 evesen. Teljesen onallo, rengeteg dolgot tanult meg es a csapatban jatszas miatt nagyon megkomolyodott es sok baratot szerzett. Nem mas neveli,ez hulyeseg. Orul neki hogy elengedtuk mert igy legalabb boldog. Vannak ott tanarok es edzok, vigyaznak ra es egymasra is.

A foci sokmindenre megtanitotta.

2019. jan. 23. 18:49
 4/25 anonim ***** válasza:
9%
Nem koli, bentlakasos.. elirtam. Raadasul spanyol foci akademia ami nem kis folog es nagy lehetoseg a jovoje szempontjabol. Nem szabad onzonek lenni ebben a helyzetben.
2019. jan. 23. 18:51
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
8-9 és 12 között nem kevés különbség van,utolso. Nyilván maros neveli, ha heti 5 napon nincs otthon, nem?
2019. jan. 23. 18:52
 6/25 anonim ***** válasza:
3%
Igazabol nem latok tul sok kulombseget! 3 ev az neked annyira sok? A legtobb gyerek mar ennyi idosen donteskepes es el tudja donteni akar-e menni vagy sem, itt mar nem csak a szulo dont. Ezert mondtam hogy nem szabad onzonek lenni. Reszben neveli esetleg, amit te irtal az "mas neveli fel" nemhinnem ugyanis esetleg kozosen, bar a nevelest inkabb tanitasnak neveznem. Ha a szulonek nincs mas valasztasa mit tegyen minthogy el engedje? Ha nem mukodik barmikor otthon maradhat es kesz, egy probat biztosan meger. Az lenne aljassag es onzoseg ha emiatt karba veszne a tehetsege es a lehetosegei elszallnanak.
2019. jan. 23. 18:58
 7/25 anonim ***** válasza:
3%
Amugy a lepontozgatasod nem hat meg azert mert neked nincs gyereked vagy mert nem tudod mit jelent neki a foci es nincs ilyen lehetosege :D szanalmas es gyerekes.
2019. jan. 23. 18:59
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
Igen, 3 év rengeteg. 9 évesen még kisgyerek, 12 évesen már kamaszodik. Én nem engednem el. El lehet költözni, lehet más munkát keresni
2019. jan. 23. 19:00
 9/25 anonim ***** válasza:
55%
Van gyerekem. Amúgy meg csak tajekoztatasul kozlom: minimum 3 felhasznalomertekelese kell ahhoz, hogy látszódjon a pontozás eredménye. 😉
2019. jan. 23. 19:02
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Fiam 8 éves és focizik, úgyhogy van rálátásom. Nem ő dönt, hanem mi, a szülei. Nem engedném,ez még nagyon korai.
2019. jan. 23. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!