Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti milyen élelmet...

Szülők! Ti milyen élelmet pakoltok kollégista 16körüli gyermeketeknek 1hétre vagy mit pakolnátok?

Figyelt kérdés

Mert az én fiam mindig éhes,kevesli az ottani élelmet....

Köszönöm.

2012. nov. 13. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ezek a felvágottak, olyat egy vajjal,meg egy csomag kenyér.Tegyél neki paprikát,paradicsomot is mellé.

Én ha koliba járnék azt vinnék. Úgy is meg lehet ott enni a szobába :D

2012. nov. 13. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Felvágottat csak akkor, ha van megfelelő hűtő a koleszban,és más nem jár rá.

Házi kolbász, házi szalámi, házi sonka, kocka sajt, dobozos májkrém, egy üveg lekvár.

Sütök húst, és dobozokban leöntöm zsírral. A húst eheti kenyérrel, a zsírt pedig kenheti a kenyerére.

Hétvégén olyan ételt főzök, amihez a körítés tészta vagy rizs. Ezt a hússal együtt egy zárható dobozban lefagyasztom. Két napra van főtt étele is.

De visz magával aprósüteményt. Sütök muffint vagy buktát, vagy kis formákban kelt kuglófot. Ezeket is fagyasztva viszi el. Még a hét vége felé is megeszi teával, vagy tejjel.

2012. nov. 13. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
kedves válaszolók,nagyon jókat irtatok eddig köszönöm
2012. nov. 13. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
én általában viszek magammal egy liter tejet, müzlit, zacskóslevest vagy valami olyan zacsis cumót amit csak forró vízzel kell összekeverni, egy csomag szeletelt kenyeret meg vaj/sajtkrémet. el vagyok vele egy hétre, néha elmegyek valahova ebédelni és meg van oldva.
2012. nov. 15. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
ha megbízol benne, adj több zsebpénzt, hogy azt vegyen belőle, amit szeretne. Am én mindig ott vettem meg. Zsemlét, felvágottakat, müzlit, tejet, májkrémet, mikor mire volt pénzem. Ha nem szeretnéd, hogy sok extra pénzzel rohangálna, akkor vegyél meg konzerves kajákat, zsemlét.
2012. nov. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!