Egy 16 éves viszonylag problémás kamasz lánynak jót vagy rosszat tenne ha másik városban járna iskolába és kollégista lenne?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 18:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezt így nem lehet tudni,lehet,hogy jót tenne neki az új környezet,az új közeg és olyan barátnői/barátai lennének akik "jó útra vezetik",de az is lehet,hogy csak rontan a helyzeten,mert azt hinné,hogy nincsenek szülők,szabályok és azt csinál amit akar éslehet,hogy csak egy rosszabb közegbe kerülne bele. Nem lehet tudni.
2/4 anonim válasza:
Meg hát az sem mindegy,hogy milyen városba megy, ha például kis faluból/városból kerülne fel Pestre,nem lennék benne biztos,hogy jó irányba vezetné.
3/4 anonim válasza:
Hát én elég problémás voltam de nekem tők mind egy lett volna, ugy is mentem volna ahova akarok, igaz könyen be ileszkedtem volna ugy hogy oda is mentem volna :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem attól függ ha egy kemény iskolába ahol nem engedik ki sehova,és jól megnevelik akkor jót tenne,de ha nem ilyen csak még problémásabb lesz,jobb esetbe nem lezs terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!