Engedjem, hogy egyen mekis kaját?
Próbáljuk egészséges életmódra nevelni, én már nagyon régóta "tisztán" étkezem, a férjem azóta, amióta elkezdtük a baba hozzátáplálását, így nem kellett senkinek külön főzni.
Most 4 éves, eddig egyszer kapott egészségtelen kaját a nagyiéknál, egy cukros süteményt.
Most a kis barátainak köszönhetően felfigyelt a mekire, és ő is ki szeretné próbálni.
Azért vannak kétségeim, mert eddig ha kipróbált valamit és tetszett neki, akkor utána folyton könyörgött érte, félek, a mekis kajával is így lenne.
Legyek gonosz, és vegyünk csak salátát neki a mekiből? Vagy ha veszek neki egy sajtburgert, nem fog rászokni?
Érdekes, én is csak megosztó kérdésekhez szólok hozzá, mégsem vagyok a földig lepontozva.
Azért az már mégiscsak jelent valamit...
"mégsem vagyok a földig lepontozva."
"Fura, nálam most is le vagy"
Azt a 75%-ot érted földig lepontozás alatt, amit a te kis 41%-od okozott? :)
Értelemszerűen a pipák számára gondoltam, mivel ez jelzi összességében a hasznos válaszaidat. 3 pipája csak az értelmi fogyatékosoknak, vagy a világi trolloknak van, akiket folyamatosan a 0-ra pontoznak, teljesen jogosan.
“ Tudom, hogy te voltál az, és azt is tudom, hogy most le fogod ezt tagadni.”
Komolyan ez a szint? :D hogy te tudod, semmi bizonyítékod nincs, de persze te tudod. Ez igen :) a kérdésed is ilyen ovis stílusú, nem is vártunk mást tőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!