Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engedjem, hogy egyen mekis kaját?

Engedjem, hogy egyen mekis kaját?

Figyelt kérdés

Próbáljuk egészséges életmódra nevelni, én már nagyon régóta "tisztán" étkezem, a férjem azóta, amióta elkezdtük a baba hozzátáplálását, így nem kellett senkinek külön főzni.

Most 4 éves, eddig egyszer kapott egészségtelen kaját a nagyiéknál, egy cukros süteményt.

Most a kis barátainak köszönhetően felfigyelt a mekire, és ő is ki szeretné próbálni.

Azért vannak kétségeim, mert eddig ha kipróbált valamit és tetszett neki, akkor utána folyton könyörgött érte, félek, a mekis kajával is így lenne.

Legyek gonosz, és vegyünk csak salátát neki a mekiből? Vagy ha veszek neki egy sajtburgert, nem fog rászokni?

2022. szept. 24. 13:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
19%

Érdekes, én is csak megosztó kérdésekhez szólok hozzá, mégsem vagyok a földig lepontozva.

Azért az már mégiscsak jelent valamit...

2022. okt. 3. 22:26
 112/118 anonim ***** válasza:
80%
Fura, nálam most is le vagy. Képzelem mennyire megosztó kérdések azok és mennyit szólsz hozzá :D
2022. okt. 3. 22:38
 113/118 anonim ***** válasza:
19%
A pipák számára gondoltam. Nem egyértelmű? :)
2022. okt. 3. 22:45
 114/118 anonim ***** válasza:
12%

"mégsem vagyok a földig lepontozva."

"Fura, nálam most is le vagy"

Azt a 75%-ot érted földig lepontozás alatt, amit a te kis 41%-od okozott? :)

Értelemszerűen a pipák számára gondoltam, mivel ez jelzi összességében a hasznos válaszaidat. 3 pipája csak az értelmi fogyatékosoknak, vagy a világi trolloknak van, akiket folyamatosan a 0-ra pontoznak, teljesen jogosan.

2022. okt. 3. 22:49
 115/118 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nézd meg jobban azokat a szavazatokat :) mit találsz még ki, hogy neked legyen igazad, másik felhasználói fiókom is van és azzal is leszavazlak mi? :) nem érzed szánalmasnak, hogy semmit sem tudsz érvvel alátámasztani, csak az ovis szavazataidra vered magad, miközben te és a kérdező pontozgat csak bőszen, mi le se sz.rjuk? :)
2022. okt. 3. 22:59
 116/118 anonim ***** válasza:
86%

“ Tudom, hogy te voltál az, és azt is tudom, hogy most le fogod ezt tagadni.”

Komolyan ez a szint? :D hogy te tudod, semmi bizonyítékod nincs, de persze te tudod. Ez igen :) a kérdésed is ilyen ovis stílusú, nem is vártunk mást tőled

2022. okt. 4. 06:26
 117/118 anonim ***** válasza:
98%
Biztos, hogy van különbség a glükóz és a sima kristálycukor között. Én tudom magamról, hogy mennyi kristálycukortól vagy édességtől leszek rosszul (elég kevéstől is már). Azt hittem, hogy cukorbeteg vagyok, ezért csináltattam terheléses tesztet, megitatták velem a 75 g glükózt, azt hittem, hogy azonnal fejreállok a rendelőben, de semmi, nem lettem rosszul, és a teszt se mutatott ki semmit két óra alatt. Máshogy szívódik fel.
2022. okt. 4. 11:41
 118/118 anonim ***** válasza:
100%
Sóher Norbis konteók. Gyereknek semmi baja nem lesz alkalmanként egy meki kajától.
2022. okt. 4. 19:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!