Engedjem, hogy egyen mekis kaját?
Próbáljuk egészséges életmódra nevelni, én már nagyon régóta "tisztán" étkezem, a férjem azóta, amióta elkezdtük a baba hozzátáplálását, így nem kellett senkinek külön főzni.
Most 4 éves, eddig egyszer kapott egészségtelen kaját a nagyiéknál, egy cukros süteményt.
Most a kis barátainak köszönhetően felfigyelt a mekire, és ő is ki szeretné próbálni.
Azért vannak kétségeim, mert eddig ha kipróbált valamit és tetszett neki, akkor utána folyton könyörgött érte, félek, a mekis kajával is így lenne.
Legyek gonosz, és vegyünk csak salátát neki a mekiből? Vagy ha veszek neki egy sajtburgert, nem fog rászokni?
103
Nem fáj, mi is szoktunk egészséges nasikat is enni.
“ Miért is ismernéd be egy vita közepette, hogy hozod a jó magyar átlagot cukor pártiként, és vagy minimum 70 kiló, mintsem hogy arctalanul, névtelenül ide hazudd azt, hogy 53 kiló vagy 8 hónapos terhesen? 😂”
Azért ne zavarjon, hogy azóta sem velem beszélgetsz, mégis úgy írkálsz :)
160cm vagyok és 47kgról indultam a terhességem elején. Sajnálom, hogy te azt hiszed, hogy a fruktóz az teljesen más cukor, mint a kristálycukor és azt hiszed, attól nem hízok, gondooom cukor nélkül is zsírdisznó vagy, azért félsz ennyire a cukortól, de hát mit várunk olyantól, aki az àltalános sulis biosszal sincs tisztában? Ezt elég rendesen bebizonyítottad kérdező, vér ciki amiket írkálsz
Képzeld, tudom, hogy nincs sok különbség a fruktóz és a kristálycukor között. Mégis egészségesebb a banán mint a cukros kakaó, hiába kapálózol, hogy bebizonyítsd az ellenkezőjét.
Ismét nem tudok elmenni amellett a tény mellett, hogy elég sokat elárul a válaszaid hasznosságáról a 3 pipád...
“ egészségesebb a banán mint a cukros kakaó, hiába kapálózol, hogy bebizonyítsd az ellenkezőjét”
Cukor tekintetében nem egészségesebb, és rajtad kívül itt senki sem kapálózik :)
Mivel megosztó kérdésekhez szólok csak hozzá és szembemegyek az ilyen birkákkal, így csoda, hogy ennyi pontszámom van, mivel érvelni nem tudtok, csak lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!