Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engedjem a 6 éves lányomnak,...

Engedjem a 6 éves lányomnak, hogy szivárványos karkötőt hordjon?

Figyelt kérdés

Valamelyik ovistársa állandóan ilyen színes szilikonkarkötőkkel "üzletel" és a lányom is kapott ajándékba párat. Az egyik szivárványszínű, az a kedvence, le sem akarja venni.

Nekem semmi bajom a melegekkel, de félek, hogy a lányom megszólnák, vagy piszkálnák miatta...

Mit tegyek?

2020. máj. 18. 15:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Ezt te sem gondolhatod komolyan...
2020. máj. 18. 15:23
 2/17 anonim ***** válasza:
99%
Nem a szívárvány a hibás, hogy minek lesz a jelképe. Én megengedném neki. Ezek csak színek. Te estél túlzásokba.
2020. máj. 18. 15:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
10 ovisból 9 visel valamilyen formában "szivárványt" magán 🙈
2020. máj. 18. 15:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Most ez komoly?

És ha szivárványos sörényű csillámfszpónit választ legközelebb kedvenc plüssnek, akkor is elgondolkodnál ilyenen?

Basszus, van szivárványos sapkám, sálam. Én kötöttem. Krva jól néz ki. Pont ezért vettem a fonalat, mert szép. És nem mert meleg vagyok, vagy tüntetek értük/mellettük bmilyen szinten is (ellenük sem, egyszerűen csak nem foglalkoztat semmilyen szinten a kérdés)

2020. máj. 18. 15:29
 5/17 A kérdező kommentje:

"Most ez komoly?"

Igen, nézz csak rá az ikeás szivárványos táskáról szóló hír alatti kommentekre.

Mondom, semmi bajom sincs a melegekkel, én csak a homofóboktól féltem a lányom...

2020. máj. 18. 15:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A szivárvány a remény jelképe is. A reményre pedig nagy szükség van mostanában. Úgyhogy igen, engedném.
2020. máj. 18. 15:34
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Felnőtt fejjel én sem szívesen hordok szivárványos ruhát, kiegészítőt, de egy kislánynál ez teljesen normál. Főleg, hogy nincs tudatában a jelentésével.
2020. máj. 18. 15:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szerettem a szivárványos dolgokat, amikor kicsi voltam, de az embereknek meg sem fordult ilyen a fejükben... Ha egy óvodást lát valaki szivárványos karkötővel, szerinted ez lesz az első gondolata? Vagy szerinted ha csak az égen látnak szivárványt, a homofóbok sikítva szaladnak kimosni a szemüket? :D
2020. máj. 18. 15:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyházi ovinkban van Szivárvány csoport :)
2020. máj. 18. 15:58
 10/17 anonim ***** válasza:
44%

A szivárvány a remény jelképe.

Csak a melegek megpróbálták kisajátítani maguknak, mint jelképet.

Egy 6 éves kislányról senki sem fog rosszakat gondolni.

A kisgyerekek nagyon szeretik a szivárványos dolgokat!

Nyugodtan engedd neki, hogy hordja.

Még általános iskolában sem fognak rosszat gondolni, félreérteni.

2020. máj. 18. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!