Elmondja valaki a nagy titkot, hogy miért zavar annyi embert az, aki tudatosan nem vállal gyereket?
BOCSI, TUDOM EZERSZER VOLT MÁR! De igazi választ még sehol sem láttam!
Pedig teljesen nyilvánvaló hogy egy ez a kérdés nagy tömegeket mozgat meg, kár tagadni. És azt is mindenki tudja (bár páran tagadják) hogy a gyerekteleneket sokszor megszólják és nem kedvelik. No de miért??? Kinek ártanak? Végre nyilatkozhatna egy olyan akit tényleg zavar, mert tudom hogy sokan vannak csak ilyenkor hallgatnak.
Én az olyan indokokban hogy "mert az az élet értelme, beteg, selejtes, meg fogja bánni" nem hiszek. Mert nem hinném el hogy ez ekkora indulatokat kelt. Kinek fáj az ha valaki valahol meg fogja bánni? Ő dolga. Szerintem senkinek nem fáj annyira hogy ekkora felhajtást rendezzen. Mégis gyakoriak a kirohanások ebben a kérdésben. Nos erre várnék végre egy igazi választ. És azért írtam ide mert itt vannak a gyerekesek, akiket a legtöbbször zavar, nem mondjuk a politika, vagy kutya témában, szóval bocsi ha valaki zavar.
Csodálkozzon ha akar, de a beszólás nem csodálkozás (pl az abortálós, azt is egy ismerős mondta).
Gyerektelen mindenki volt de tudatosan gyereket nem vállaló nem mindenki! Te csak úgy éltél hogy most nincs gyereked, de majd lesz! De én úgy élek hogy sosem lesz. Ez két különböző élet.
Én csak azt nem értem, hogy te mindig arra panaszkodsz, hogy bántanak (itt az oldalon), amiért te nem akarsz gyereket. De kb. havi rendszerességgel teszel fel ilyen kérdéseket, gyakorlatilag te akasztod a céltáblát a nyakadba. Leírtam most is, korábban is, szerintem teljesen rendben vagy azzal, hogy nem akarsz gyereket. De ne gondold, hogy a világon mindenki ezt mondaná. Miért is kéne? Ez olyan, mintha én állandó jelleggel erősen konzervatív embereket faggatnék arról, hogy miért nem fogadják el, hogy tetoválva vagyok, vagy muzulmán férfiakat kérdezgetnék arról, hogy miért zavarja őket, hogy lenge az öltözékem, amikor nem ártok vele senkinek.
Fogadd el, hogy sosem fog az egész világ egyetérteni veled, és amúgy a világon mindenkinek van olyan dolga, amit mások elítélnek. Engem is számtalan dolog miatt el lehet ítélni, csak egy bizonyos idő után rájöttem, hogy hiábavaló fáradtság olyanoknak bizonygatni az igazam, akik úgysem fognak velem egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!