Tudatosan terveztétek az adott évszakra a baba születését? Ha igen, miért pont akkorra?
Elsőnél még nem annyira. Szeptemberi. Nekem jó volt a nyári pocakosság, a másodikat is így szerettük volna, és két évet terveztünk, így ő augusztus lett.
A harmadikat nyár elejére terveztük, mert a férjem tanár, és a nyári szünetben az elején könnyebb lesz hárommal, ha ketten vagyunk. Hát ő egy hónappal előbb "besikeredett", szóval május végén meglesz (érettségi kellős közepe... :o/) :o)
Télen semmiképp nem akarnék szülni.
Mondjuk mi szerencsések vagyunk, mert "megválaszthatjuk", mindig egyből összejönnek, sokan örülnek, ha végre összejön, nekik mindegy mikorra, csak jöjjön...
Én nem terveztem tudatosan, de van kettő, az egyik őszi a másik májusi.
Tervezni - főleg kertes házban - őszre tervezném, mert a hűvösben beöltözve istenieket tudnak aludni a picik babakocsiban. A másodikkal kicsiként a nyár elég össze-vissza lett, egyszerűbb volt a naggyal. Most azonban éppen kómázik a takaró alatt odakint! :-D
(az őszi verzió egyetlen hátránya hogy nyáron vagy nagy pocakkal és azt nem mindenki viseli jól)
Mi tudatosan terveztük, szerettük volna a 11.11-es születést (hátha bejön, még meglátjuk), elsőre sikerült, és ha időre szülök, be is jön :)
Azért ősz, mert a legszebb pocis hónapok, mikor még nem lihegtem, stb... akkor volt nyár, és jól éreztem magam. Eljött az ősz, és jól esik, hogy végre nincs 40 fok az egyre növő poci mellett. A másodikat késő tavaszra, kora nyárra tervezzük, hogy Karácsonykor is legyek pocis ( a takonykórokat nyáron is elkaptam, szóval a betegségeket nem nézem már)
NEM
A első becsőszott, jasónuár eleji lett, a második március eleji, de ő sem volt iagzán tervezbve.
viszont uólag az mondom ez így tök jó volt, a nyáron már lehetett mozogni, előző tavasszal még síeltem.
Azon a nyáron, amikor terjóhes voltam, nem volt volt, vagy alig hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!