Tudatosan terveztétek az adott évszakra a baba születését? Ha igen, miért pont akkorra?
Az elsonel nem volt tudatos, november vegen szuletett.
Csak terhesseg vegen, szules utan lattam, hogy ez igy nekem nagyon jo volt, mert terhesen en nagyon rosszul viseltem a meleget. Igy hala Istennek a nyarat sikerult meg akkor letudni, amikor nem volt kulonosebben nagy pocakom, a pocakos idoben pedig mar kellemesen huvos volt. Az is nagyon szuper volt, hogy karacsonykor mar ott volt a pici. Arrol ne is beszeljunk, hogy majus lett mire elkezdtuk a hozzataplalast es akkor jottek szepen sorban es olcson a zoldsegek, gyumolcsok.
Igy en nagyon ertekeltem, hogy a masodik baba is teli szuletesu lett.
A harmadikat is igy szeretnenk.
Első nem volt tudatos.
A második igen: fontos volt, hogy a gyedbe szülessen a pénz miatt, és az is, hogy a gyed végén szülessen, hogy tél legyen az első baba ruhái miatt :)
Harmadik baba (tervben): gyed most nem fontos, de az igen, hogy megint okt-nov-dec-ben szülessen valamikor (2012-ben), szintén a babaruhák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!