Elmondja valaki a nagy titkot, hogy miért zavar annyi embert az, aki tudatosan nem vállal gyereket?
BOCSI, TUDOM EZERSZER VOLT MÁR! De igazi választ még sehol sem láttam!
Pedig teljesen nyilvánvaló hogy egy ez a kérdés nagy tömegeket mozgat meg, kár tagadni. És azt is mindenki tudja (bár páran tagadják) hogy a gyerekteleneket sokszor megszólják és nem kedvelik. No de miért??? Kinek ártanak? Végre nyilatkozhatna egy olyan akit tényleg zavar, mert tudom hogy sokan vannak csak ilyenkor hallgatnak.
Én az olyan indokokban hogy "mert az az élet értelme, beteg, selejtes, meg fogja bánni" nem hiszek. Mert nem hinném el hogy ez ekkora indulatokat kelt. Kinek fáj az ha valaki valahol meg fogja bánni? Ő dolga. Szerintem senkinek nem fáj annyira hogy ekkora felhajtást rendezzen. Mégis gyakoriak a kirohanások ebben a kérdésben. Nos erre várnék végre egy igazi választ. És azért írtam ide mert itt vannak a gyerekesek, akiket a legtöbbször zavar, nem mondjuk a politika, vagy kutya témában, szóval bocsi ha valaki zavar.
Figyelj,amit mar utoljara irtal az kezd nagyon serto lenni.
Nem volt eleg ez a sok normalis valasz?Nem mondtuk el elegen mar,hogy nem az a nem normalis,hogy nem akarsz gyereket hanem az ahogy lereagalod.
Amit en irtam meg meg egy masik valaszolo is irt arra bezzeg nem reagaltal pedig a titok nyitja abba van,de akkor leirom megegyszer bar meggyozodesem,hogy te a normalis valaszokat tenyleg nem olvasod el csak azokat amikbe mar van egy kis tamadas,megjegyzem teljesen indokoltan mivel a tobbsegbol te provokaltad ki ezeket a valaszokat.
Tehat: Ha te nem venned ilyen gorcsosen ezt a dolgot akkor a kornyezetedben levo emberek se foglalkoznanak vele mert latnak rajtad az elhatarozast amibe te JOL ERZED MAGAD!!!Ezt azert emeltem ki mert a gorcsossegedbol mindenkinek az jon le,hogy ezt te erolteted sajat magadnak vagy makacssagbol teszed.Ha termeszetesen venned ezt a dolgot,senki se piszkalna.Peldaloztam a baratnommel es ot tenyleg nem is piszkalja senki,pedig manikuroskent sok emberrel talalkozik,foleg nokkel,anyukakkal...
Szerintem mar megkaptad a kerdesedre a valaszt es en most ujra leirtam a temat folosleges tovabb boncolni,mint ahogy az egyik valaszolo is irta "erzelmi kerdesre varsz racionalis valaszt."
Az emberek hozza allasa egyedul RAJTAD mulik
1 eves kisfiu anyukaja
"továbbra is mondom nem ártana egy kicsit a gyerekeseknek is megváltozni mert ők sem ártatlanok ahogy állítják "
Ezekről az állításokról szívesen olvasnék bővebben. ? XD
Húú szegénykérdező.
Neked nagyon nagya zavara van az agyadban:)Szerintem azokat kötelező orvosi vizsgálatokat meg ellógod, mert annyi hülyeséget irsz össze hogy az már fáj,egy épeszű ember nem lehet ennyire korlátolt.
Téged nem azért nem fogad el a "társadalom"mert nem akarsz gyereket, hanem mert egyszerűen csak debil vagy.
Egy jó tanács: Keress másik orvost!
"továbbra is mondom nem ártana egy kicsit a gyerekeseknek is megváltozni mert ők sem ártatlanok ahogy állítják "
Ezekről az állításokról szívesen olvasnék bővebben. ? XD
17:05-os vagyok.
Az en valaszomra(vagy inkabb valaszaimra) se reagaltal.
Nincs abba igazsag amit irtam?
1 eves kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!