Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/254 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam az eddigieket. Sok újat nem tudok írni, csak hogy TÉNYLEG ALUDJ MA EGYEDÜL, BESZÉLGESS SOKAT A SAJÁT ANYUKÁDDAL, ÉS NE FÉLJ MEGTARTANI A BABÁT!!!

A barátod így is, úgy is szakítani fog veled, hidd el. DE kisbabád nem biztos, hogy lehet még. Tudod, hányan irigyelnének? Váratlanul teherbe esel, egészséges magzatot hordasz a szíved alatt, és van segítséged, hogy felneveld?

2008. szept. 17. 14:07
 82/254 anonim ***** válasza:
100%

Ha holnap elmész a műtétre akkor megérdemlitek egymást a pasiddal!!!

Szép pár vagytok mondhatom. Önző dögök.

2008. szept. 17. 14:27
 83/254 anonim ***** válasza:
100%

Egy mondás jutott eszembe: "Egy nő két dologért képes mindenre: 1: hogy legyen gyermeke; 2: hogy ne legyen."

Egy nő... És egy kislány....???????????

Ne haragudj, nem bántani akarlak, de Neked még nagyon-nagyon sokat kell tanulnod és tapasztalnod az életről és az emberekről. És ezt nem egy ilyen féreg pasitól/val kéne.

2008. szept. 17. 14:36
 84/254 anonim ***** válasza:
100%

Közel 100 ember írta meg a véleményét és mind a gyereket választaná!

Ha ez neked nem elég,akkor megérdemled a sorsod,mert pasid az nem sokáig lesz és akkor majd nem tudod visszacsinálni!

Megölöd a gyereked!

Csak azért van melletted ez a manus,hogy biztos elveteted-e a gyereket utánna rövid időn belül lelép!

Egy életre megbánod és megérdemled,hogy szenvedj az a kicsi jobban fog szenvedni,mikor meggyilkoltatod,te meg a nem normális,önző pasidat siratod!

A szüleid is jót akarnak a családod a véred,nem tudsz elszakadni tőlük,de a pasiddal bármikor szétmehettek!

Sosem fogod neki megbocsájtani,sosem lesz nyugodt a lelkiismereted és csak reménykedhetsz,hogy egyszer még talán összejön a baba.

Nem is értem miért győzködünk,mikor ennyire vak vagy!

2008. szept. 17. 14:47
 85/254 A kérdező kommentje:

Itt vagyok megint,és az utolsó néhány válasz elég keményen hangzik.Valaki irta azt hogy 4 hónapja ismerem őket.Nem!

Évek óta ismerjük egymást.De nem is ez a lényeg,hanem amit irni akarok.Nem kell többet győzködni.Hülyeséget csináltam,mert befizettem a csekket,de viszont ugy döntöttem,megtartom a babámat.Nem birom megtenni hiába szeretem a párom.Össze lett szedve a cucca,és itt hagyott.Ezt nehéz lesz fekdolgoznom,mind azt hogy igy szeretett,hogy cserben hagyott.De a babám megmarad,és innetől kezdve nem tud érdekelni,mert kezdek elhidegülni tőle.....:(amiért ezt tette velem.

2008. szept. 17. 15:57
 86/254 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén remélem, hogy nem csak kamu az egész!!! Az a baba nagyon akarhatott Téged! Erre gondolj, meg arra, hogy Ő csak a Tiéd lesz. És idővel találsz majd egy olyan pasit, aki így, gyerekestől is szeret!
2008. szept. 17. 16:56
 87/254 anonim ***** válasza:
100%

Én gratulálok a döntésedhez!

Hidd el, csak annyi megpróbáltatást kapunk Odafentről, amennyit még elbírunk! Az erősebbeknek több szenvedés jut, de ők azt is képesek hordozni és feldolgozni!

Ha az a pasi menni akar, hát menjen, most már mindenképp találkozni fog a jövőtök egy ponton, hiszen az ő gyermekét várod... De hamarosan eldől, hogy van-e közös jövőtök.

Viszont te most a babádra koncentrálj, neki tényleg ma van a második fogantatása!

2008. szept. 17. 17:10
 88/254 anonim ***** válasza:
100%

Tudod csoda csak egy van. Remélem ezt megbecsülöd.

Egyszer majd ha már megnyugodtál és a pociban mozog a kicsi jó lenne hallani tőled. Na meg azét holnap is jelentkezz:)))

2008. szept. 17. 17:28
 89/254 anonim ***** válasza:
100%
Biztos így döntöttél? Csak mert 11kor még a pasid, aztán 3kor meg már ki is tetted? Ha ez így van, csak gratulálni tudok!
2008. szept. 17. 17:31
 90/254 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó, most olvasom, hogy hogy döntöttél. Én vagyok, aki egyedül vállaltam tudod a babát. Ha segítség kell, vagy csak beszélgetni szeretnél, nyugodtan írj privit. Hidd el nem fogod megbánni. Ez tényleg egy csoda. Az én kis csodám épp kezelésbe vette a gyomorszájam, de akkor is, száz pasiért nem adnám. Hidd el rengeteg boldogságot, örömet fog okozni.
2008. szept. 17. 18:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!