22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Végigolvastam az eddigieket. Sok újat nem tudok írni, csak hogy TÉNYLEG ALUDJ MA EGYEDÜL, BESZÉLGESS SOKAT A SAJÁT ANYUKÁDDAL, ÉS NE FÉLJ MEGTARTANI A BABÁT!!!
A barátod így is, úgy is szakítani fog veled, hidd el. DE kisbabád nem biztos, hogy lehet még. Tudod, hányan irigyelnének? Váratlanul teherbe esel, egészséges magzatot hordasz a szíved alatt, és van segítséged, hogy felneveld?
Ha holnap elmész a műtétre akkor megérdemlitek egymást a pasiddal!!!
Szép pár vagytok mondhatom. Önző dögök.
Egy mondás jutott eszembe: "Egy nő két dologért képes mindenre: 1: hogy legyen gyermeke; 2: hogy ne legyen."
Egy nő... És egy kislány....???????????
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de Neked még nagyon-nagyon sokat kell tanulnod és tapasztalnod az életről és az emberekről. És ezt nem egy ilyen féreg pasitól/val kéne.
Közel 100 ember írta meg a véleményét és mind a gyereket választaná!
Ha ez neked nem elég,akkor megérdemled a sorsod,mert pasid az nem sokáig lesz és akkor majd nem tudod visszacsinálni!
Megölöd a gyereked!
Csak azért van melletted ez a manus,hogy biztos elveteted-e a gyereket utánna rövid időn belül lelép!
Egy életre megbánod és megérdemled,hogy szenvedj az a kicsi jobban fog szenvedni,mikor meggyilkoltatod,te meg a nem normális,önző pasidat siratod!
A szüleid is jót akarnak a családod a véred,nem tudsz elszakadni tőlük,de a pasiddal bármikor szétmehettek!
Sosem fogod neki megbocsájtani,sosem lesz nyugodt a lelkiismereted és csak reménykedhetsz,hogy egyszer még talán összejön a baba.
Nem is értem miért győzködünk,mikor ennyire vak vagy!
Itt vagyok megint,és az utolsó néhány válasz elég keményen hangzik.Valaki irta azt hogy 4 hónapja ismerem őket.Nem!
Évek óta ismerjük egymást.De nem is ez a lényeg,hanem amit irni akarok.Nem kell többet győzködni.Hülyeséget csináltam,mert befizettem a csekket,de viszont ugy döntöttem,megtartom a babámat.Nem birom megtenni hiába szeretem a párom.Össze lett szedve a cucca,és itt hagyott.Ezt nehéz lesz fekdolgoznom,mind azt hogy igy szeretett,hogy cserben hagyott.De a babám megmarad,és innetől kezdve nem tud érdekelni,mert kezdek elhidegülni tőle.....:(amiért ezt tette velem.
Én gratulálok a döntésedhez!
Hidd el, csak annyi megpróbáltatást kapunk Odafentről, amennyit még elbírunk! Az erősebbeknek több szenvedés jut, de ők azt is képesek hordozni és feldolgozni!
Ha az a pasi menni akar, hát menjen, most már mindenképp találkozni fog a jövőtök egy ponton, hiszen az ő gyermekét várod... De hamarosan eldől, hogy van-e közös jövőtök.
Viszont te most a babádra koncentrálj, neki tényleg ma van a második fogantatása!
Tudod csoda csak egy van. Remélem ezt megbecsülöd.
Egyszer majd ha már megnyugodtál és a pociban mozog a kicsi jó lenne hallani tőled. Na meg azét holnap is jelentkezz:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!