Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/254 anonim ***** válasza:
100%

Szívből gratulálok! Most már csak előre nézz, óvd, védelmezd, szeretsd a babádat!

Az első, és legfontosabb lépést már megtetted, hogy tökéletes anya légy! Boldog babavárást, és aztán boldog babázást!

2008. szept. 21. 22:06
 122/254 A kérdező kommentje:
nem győzöm megköszönni. Kicsit félek hogy egyedül,már mint Apa nélkül hogy fogok boldogulni,de akik mellettem maradtak azok tudom hogy segitenek,de mégse olyan mint apával nevelni ezt a picit.de igy is mindent megteszek hogy ne érezze az apa hiányát.
2008. szept. 22. 11:00
 123/254 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint az a pici élet a hasadban jobban jár, ha apa nélkül nől fel, mint egy ilyen férget tudhasson apjának.

Örülök, hogy egtartottad a babát, kérlek, néha adj hírt magatokról.

Egyébként egy ismerősöm 16 évesen volt hasonló helyzetben, ő nem akart a gyerek apához hozzámenni. Az abortuszra elindult, de visszafordult. Azóta a fia 16 éves. Van egy férje, és tőle még két fia, boldog házasságban élnek 10 éve. Remélem, majd eljön hozzád az igazi, akivel együtt tudjátok ezt a babát felnevelni, és esetleg mégegyszer ér benneteket egy ilyen csoda.

Az abortusz után sokaknak nem lehet több gyereke, neked az alapbetegséged miatt biztos nem lehetett volna. Jól döntöttél :)

Milyen gyógyszer mellett estél teherbe? Szedtél mellette mást is, vagy csak kiaradt egy-két szem? Mióta szedted a gyógyszert?

Előre is köszi a válaszokat.

2008. szept. 22. 13:00
 124/254 A kérdező kommentje:
szia:) milligest tabit szedtem. 4hónappal ezelőtt kezdtem el,mikor a párommal összejöttem. két szem maradt ki egész véletlenül,de amikor kihanytam,másnap este ugyanugy bevettem.valószinű ez a két szem okozta a terhességet,és amig nem tudtam hogy terhes vagyok,folytattam a tabit,majd amikor kimaradt elmentem a házi orvoshoz,(mert azt hittem a tabi kavart be,hogy még nem szokta meg a szervezetem)aki azt mondta hogy ne szedjem a tabit,várjam meg amig megjön,és folytathatom,hát addig vártam,hogy ez lett belőle.
2008. szept. 22. 13:16
 125/254 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszály apa nélkül felnőnie.Most nem az igazi apjára gondolok.Jó, biztos ritka hogy gyerekkel is kellj egy férfinek(most biztosan megcáfolnak majd de nem baj jó is ha valaki majd ír ellenpéldát, neked az csak jó)Szóval ritka lehet de biztos van és te is megtalálhatod még az igazit, aki gyerekkel együtt úgy szeret amilyen vagy és a gyereket is szereti.Nem biztos hogy a születése előtt megtalálod de nem vagy elkésve még az életedben biztos megtalálod.Bocs a sok szóismétlésért.Vigyázz magadra, és a kicsire.Légy erős sikerülni fog minden gondolkodj pozitívan!Boldog és egészséges babavárást!Örülök, hogy végül jól döntöttél!
2008. szept. 22. 14:23
 126/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Csatalokozom az előttem szólókhoz: gratulálok! :-)

Az "apa" dologra reagálnék: én csonka családban nőttem fel, 8-9 lehettem, mikor Anyuék elváltak. Elég rossz gyerekkorom volt, túl hamar felnőttem, mert muszály volt. Én azt mondom, hogy ha olyan a volt párod, mint az én "apám" volt, akkor örülj, hogy nem maradt Veletek! Inkább legyél neki csak Te, akitől minden szeretetet megkap majd, mint hogy legyen egy olyan, akitől mondjuk retteg...

Csak a bébidre koncentrálj, meg magadra!!! :-)

2008. szept. 22. 19:09
 127/254 anonim ***** válasza:
100%
Annyira örülök!!! Végigstresszeltem az összes választ, annyira jól döntöttél!!! Én 22 éves vagyok, és van egy 10 hónapos kislányom.. Nagyon szeretem!!!! Olyan aranyos!!! Huh... De örülök, hogy megtartottad... Nagyon izgultam azért a kis életért!!! Nem azt mondom, hogy nem lesz olykor nehéz, de annyira megéri!!! ANNYIRA JÓL DÖNTÖTTÉL!!!! ANNYIRA SZERETNI FOG AZ A KIS EMBER!!! Férfi nem tud úgy szeretni!
2008. szept. 22. 20:00
 128/254 A kérdező kommentje:
utolsó válaszadó nagyon aranyos:) persze az mindenki aki irt nekem:) már megvettem neki az első kis rugdalózót.de többet nem merek venni,majd később.annyira jó,most már kezdem igazán felfogni hogy a szivem alatt van valaki:) mindenki nagyopn várja a családban,és még akitől nem vártam segitséget,azok is felajánlották:) alig várom hogy elteljen ez a 6hónap:) a baba lehet hogy sőt,tuti emlékeztetni fog az apjára....de szerintem amilyen szeretettel várjuk őt,(Főleg én)nem lesz gond:).És hálát adok az Istennek hogy nem engedte hogy elmennyek az abortuszra!!!!
2008. szept. 22. 21:00
 129/254 anonim ***** válasza:
100%

Így van, Neki köszönheted! Én is hálát adtam és adok is Értetek!

Sok-sok puszi,

Judit

2008. szept. 22. 21:03
 130/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A barátod képzelje el magát abban a helyzetben, hogy ő lenne 22 évig impotens, és mikor nagynehezen felállna neki, te meg azt mondanád, hogy bocsika én már nem igénylem akkor ő mit szólna? Hiddel, ugyan az a helyzet, csak ő nem szenvedne a választás nehézségével! Nem ítélem el őt sem, de én tudom milyen elveszteni egy embriót, és hidd el nem könnyű vele élni, pedig nekem elhalt, és nem én döntöttem úgy! Tarsd meg! Legyél inkább büszke anya, mint egy "halott szerelmes"! Kitartás!!!!!!

2008. szept. 23. 20:41
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!