Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/254 anonim ***** válasza:
100%
Már ez is pozitív, hogy így válaszolt, és örül, hogy jól vagytok. Meglásd, jön még ez a fiú a te utcádba!
2009. febr. 7. 19:34
 152/254 A kérdező kommentje:
:) hát nem tudom.És fogalmam sincs mit csinálnék ha vissza akarna jönni.lehet a baba érdekét nézném és vissza fogadnám,de még ezen nem is gondolkoztam.Bizom a pozitiv javulásra,de most egyik esetre sem látok esélyt.Se arra hogy vissza jön,se arra hogy elfordulna tőlünk.Ezt majd a jó isten meg az idő eldönti:) Köszi hogy irtál.
2009. febr. 7. 20:38
 153/254 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Legutóbb mikor ide irtam, 35hetes terhes voltam. És igértem hogy szülés után irni fogom a fejleményeket.Hát az én drága kicsi fiam, nem birta ki várni március második hetét,és ugy döntött február 18.-án kibújik,amikor betöltöttük a 8.-ik hónapot. 16.-án voltam uh-án,ott már ki voltam egy ujnyira tágulva.Haza engedett,mert azt mondta itt még nem lesz most szülés.Kedden este 9kor kezdődtek a fájások.Előbb 20 percenként,majd hirtelen rosszul lettem,de magamnál voltam.Nagyon féltem hogy baj lesz,mivel idő előtt jönni akar.Bevittek a kórházba,másnap délelőtt 10óra 5perckor 2,5 óra alatt természetes uton megszületett a picur,aki egészséges HÁLA ISTENNEK!! 45cm és 3100gramm. Fekete pici haj,hatalmas szempillák,amit az apukájától örökölt,és a száj formája is az apukájé.Másnap besárgult,de hamar rendbe jött.Komplikációk nem voltak,csak nekem fogyott az erő,és nehezen birtam nyomni.Nagyon fájt,de mikor utoljára azt kérte az orvosom,hogy egy nagyot nyomjak,és kint van,megtettem,rá tették a mellkasomra,sirt,és én is sirtam,de a fájdalmaimat azon nyomban elfelejtettem.Ettől szebb érzés nincs a világon.Nem sokáig lehetett velem,mivel korán jött,igy el kellett látniuk.Aztán a tejem is sokára indult meg,azt hittem hogy nem lesz.Ráadásul nem akart szopizni.Nem akarta elfogadni.Kb másfél napig pohárból adták neki,már ahogy sikerült,de le is esett a súlya.Rossz volt látni.De most meg el sem akarja engedni:) Éjszaka picit nehezebb,de megér mindent percet.Az apukája,ha akarná se tudná letagadni,mert mintha ő lenne pici korában.Két tojás,csak piciben és nagyban. Még a vajudás időszakában értesitettem a párom hogy úton van a fiunk. Nem hivott,nem irt.De mire megszületett a baba,ott volt bent,az az kint a váróban,az anyukájával,és testvéreivel.Hát sirt a család nagy része,de én a boldogságtol azt se tudtam mit csináljak.Elég sűrűn látogatja a picit,nem tudom mi lesz a vége. Köszönöm nektek hogy leirhattam ezt nektek. És ezeket a pillanatokat akarta tőlem elvenni a volt párom. Mikor felébred és pislog a nagy őzike szemeivel....:) Megtudnám enni.Köszönöm a biztatást,hogy mellettem voltatok végig.Sokat jelentett és jelent most is.Sok puszi nektek,és remélem hamar elolvassátok majd.

A picurnak le sem irtam a nevét:S Mivel most az én vezeték nevemet kapta, Igy Nagy Tamás lett. Sokat gondolkoztam milyen fiu nevet adjak neki,mert csak lány neveket tudtam,De valahogy a Tamásra esett a választásom.

2009. febr. 25. 13:28
 154/254 anonim ***** válasza:
100%
Na te leányzó hát jól meg ríkattál így korán reggel!!! GRATULÁLOK!!!
2009. febr. 26. 07:44
 155/254 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is folynak a könnyeim... :)

Gratulálok Nektek, sok-sok boldogságot, - ami azt hiszem, már meg is van! :)

Judit

2009. febr. 26. 08:26
 156/254 anonim ***** válasza:
100%

Én is elbőgtem magam! :)Annyira örülök!

Gratulálok és sok boldogságot kívánok!

2009. febr. 26. 09:43
 157/254 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon nagyon örülök nektek!

Két jó tanácsa. Mivel a terhességed elején elhagyott a volt fiúd, mert ennél jobbat nem érdemel. Meg az anyós sem. Nem engedném,hogy most apa legyen. Ha a 9 hónap alatt nem érdekeltük, sőt azt akarta, hogy ne legyen. Hát akkor ne is legyen az életében ott a gyereke. Tudom, hogy szüksége van apára, de hidd el neki az lesz az apukája akik ténylegesen ki tart mellettetek. Egy pici baba nagyon el tud varázsolni mindenkit. Ja és anyós se legyen nagymama. Szóval ha jönnek látogatni legyél velük mindig nagyon hűvös és ne engedd ki a picikédet a kezedből. Ő a tiéd ,nekik nem lehet hozzájuk köze. Még a nevére sem vette. Tehát mit is akarnak? Ingyen gyereket?

TAMÁSNAK TE ÉS A TE SZÜLEID TESTVÉREID A CSALÁDJA! SENKI MÁS!

Keresztelő: természetesen lehet két keresztszülője, ebből nem lehet probléma.:))

Nagyon-nagyon sok örömet kívánok neked az életben a gyermekedhez!

2009. febr. 26. 10:14
 158/254 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok boldogságot,egészséget a picihez!!! Gratulálok!!!:-)))
2009. febr. 26. 10:48
 159/254 anonim ***** válasza:
89%

Gratulálok Neked, és sok-sok puszit Tamásbabának.

Azt eddig nem írtad, hogy az ex nem vette a nevére a picit! Így én sem enedném a közelébe. Igaza van az egyik válaszolónak! Mit akar: ingyengyereket?

Na neeee!!!!!!!!

2009. febr. 26. 11:39
 160/254 anonim ***** válasza:
100%
NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK!SZÍVBŐL GRATULÁLOK!Ne foglalkozz most semmi mással,csak a kis Tomi-babáddal.Jaj nagyon boldog vagyok,hogy ilyen jó véget ért a történeted!SOK SOK BOLDOGSÁGOT,ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!
2009. febr. 26. 13:27
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!