Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
 201/254 anonim ***** válasza:
100%
Én még nagyon az elején írtam neked egyszer,biztatva arra,hogy mindenképpen tartsd meg, nagyon édes a kisfiad,örülök nektek így ismeretlenül is, nem sok van ő és kislányom között, mi március 26-án születtünk, nem volt zökkenőmentes semmi, de növögetünk és jól vagyunk.A LEGJOBB DOLOG ANYÁNAK LENNI!!!!!Ugye te sem bántad meg?üdv egy 10 hetes anyuka
2009. jún. 7. 16:17
 202/254 A kérdező kommentje:
sziasztok. persze hogy nem bántam meg. életem egyik legjobb döntése volt amikor megtartottam a babámat. 18.-án leszünk 4 hónaposak. Igazi férfi napról napra. Eddig azért nem irtam mert nagyon kevés időb van gép elé leülni. Hatalmas fordulatot vettünk aminek nagyon örülök. Azóta kb egy hónapja el költöztünk albérletbe.Kicsit szokatlan, és nehezen megy, de mindent megteszek hogy jó legyen. Minden időmet leköti a kicsi, a háztartás. Egyre több foglalkozást igényel, Tomcsi. Igy nagyon sokat foglakozom vele. Még szopizunk hálistennek. Imád ölben lenni, és fent lenni. Iszonyat keveset alszik. Nappal se de délután sme visszük túlzásba az alvást. Segiteni mindig jön valaki, tesómékhoz közel lakunk, ahol van egy 4éves kislány.igy nagyon jó. Szépen fejlődünk, erősödünk, és sziványkodunk. 6900 gramm, és 65 centik vagyunk. puszi mindenkinek, és köszi a válaszokat.
2009. jún. 7. 17:44
 203/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Örülök, hogy minden rendben van veletek! Az "albérletbe költöztünk" azt jelenti, hogy apukával együtt?? Remélem ha igen, még mindig olyan jó fiú és töri magát értetek? Gondolom nem akarja még 1* elveszíteni a családját!!!

Minden jót Nektek! :-)

Detti (28 hetes kismami)

2009. jún. 9. 15:07
 204/254 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer írtam Neked,még az elején,aztán amikor megszületett a Tomi-baba.Most néztem csak meg a képét,de már bizti sokkal nagyobb.Nagyon ari volt a képen,és már már sokkal tüneményesebb lehet,mint akkor volt.

Összeköltöztetek?Ajánlom a párodnak,hogy olyan jól viselkedjen,és úgy szeressen Titeket,mint mielőtt még visszafogadtad!!!!!Becsülje meg jól a második esélyét,mert nagyon sok anyukával(akik eddig írtak Neked)gyűlik meg a baja,ha fájdalmat okoz Neked,és a kis Tominak!!!Minden jót Nektek!!

7 hónapos Amira anyukája

2009. jún. 10. 09:54
 205/254 A kérdező kommentje:
:-) Nagyon jólesik amit irtatok. igen apával költöztünk össze, és eddig minden oké. én még nem nagyon akartam, ez apa ötlete volt hogy menjünk albérletbe. Én csak azért tartottam tőle hogy csak ő dolgozik és nehéz lesz.De szerintem ez jót tesz mindenkinek hogy külön vagyunk a szülőktől, de a párommal meg együtt remélem ez igy is fog maradni. volt egy válasz adóm, akivel majdnem egy idős a kisfiam, neki szeretnék gratulálni, na de pesrze az összes kismamának, és anyukának is. Ti meddig szoptatták a babátokat? Adtatok neki tápszert? Ha igen mikortól? Valahol olvastam hogy az anya tejet jó ha pótoljuk tápszerrel, mert nem elég az anya tej. De szerintem nekünk még néha sok is. :) puszi mindenkinek
2009. jún. 10. 14:34
 206/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én kisfiam most lesz 11 hónapos és még szopizik reggel ,este és éjszaka. Napközben szilárdat eszik. Én nem pótoltam neki tápszerrel. Erről még nem hallottam. Szerintem ha van elég tejci az bőven elég. Persze ha nincs, akkor pótolni kell.

Gratulálok az összeköltözéshez, remélem továbbra is minden jól alakul nálatok. :)

2009. jún. 11. 07:27
 207/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha elég a tejed,nem kell tápszer! Nálunk olyan 3-4 hónapos korában derült ki,hogy kevés estére a tejem. A dokinő tápszert akart írni. De mivel volt lefagyasztva tejcsi,inkább azt adtam,és elkezdtem a szoptatós teákat inni. Most 8 hónapos a legény és javarészt még mindig anyatejen él. :) Persze próbáljuk a gyümölcsöt,főzeléket de cicifüggő a drágám. :) Brigi
2009. jún. 11. 20:46
 208/254 A kérdező kommentje:
sziasztok. bocs hogy előbb nem irtam de nem tudtam. nagyon jól érezzük magunkat, szombaton töltöttük az 5.-ik hónapot. már igazi kis legények vagyunk. szereti a lábujjait bekapni és cumizni.a mama szót a maga kis nyelvén szereti mondogatni mostanában. egyre jobban visitozik, kúszik, forgólodik, minden érdekli szinte ami él és mozog. lassan kezdem neki adni a hozztáplálást, amire még fintorog a drágám. nah most mennem kell. sok puszi nektek. sziasztok
2009. júl. 22. 17:56
 209/254 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a kiscsávóhoz, igazi boldog család lettetek! Képeket teszel majd fel?
2009. júl. 23. 09:32
 210/254 A kérdező kommentje:
2009. júl. 24. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!