22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Szia! Örülök, hogy minden rendben van veletek! Az "albérletbe költöztünk" azt jelenti, hogy apukával együtt?? Remélem ha igen, még mindig olyan jó fiú és töri magát értetek? Gondolom nem akarja még 1* elveszíteni a családját!!!
Minden jót Nektek! :-)
Detti (28 hetes kismami)
Én kétszer írtam Neked,még az elején,aztán amikor megszületett a Tomi-baba.Most néztem csak meg a képét,de már bizti sokkal nagyobb.Nagyon ari volt a képen,és már már sokkal tüneményesebb lehet,mint akkor volt.
Összeköltöztetek?Ajánlom a párodnak,hogy olyan jól viselkedjen,és úgy szeressen Titeket,mint mielőtt még visszafogadtad!!!!!Becsülje meg jól a második esélyét,mert nagyon sok anyukával(akik eddig írtak Neked)gyűlik meg a baja,ha fájdalmat okoz Neked,és a kis Tominak!!!Minden jót Nektek!!
7 hónapos Amira anyukája
Szia! Az én kisfiam most lesz 11 hónapos és még szopizik reggel ,este és éjszaka. Napközben szilárdat eszik. Én nem pótoltam neki tápszerrel. Erről még nem hallottam. Szerintem ha van elég tejci az bőven elég. Persze ha nincs, akkor pótolni kell.
Gratulálok az összeköltözéshez, remélem továbbra is minden jól alakul nálatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!