22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Szia! Fantasztikusak a képek! Gyönyörű ez a kispasi!!!! Fekete szeme van??? A hajával ne foglalkozz! Az én kisfiam is dús fekete hajkoronával született,persze szép lassan kihullott neki is. Alig volt egy kis haj a fején,aztán szinte egyik napról a másikra annyi haja lett megint mint születéskor.Most szőkés barna a drágám ,hozzá hatalmas kék szemei vannak... :) Fognak hullani utána a csajok. :D
Az Emberrel mi van? Hogy viselkedik? És a szülei?
Remélem minden rendben!
Legyen szép napotok!
Brigi
köszi szépen :-)
nem tudom kifejezni magam, annyira imádnivaló. A szülei szoktak jönni látogatni, mi is szoktunk menni.Olyan ez az egész mintha az elején nem lett volna ez a veszekedés.A párommal is minden rendben van.dolgozik, és ha megkérem hogy segitsen akkor meg teszi. de legjobban Tomival szeret lenni. Ja, és nagyon nyáladzunk. Lehetséges hogy már a foga miatt? puszi mindenkinek.
Lehetséges. Az én kisfiam kb. 4-5 hónapos kora óta intenzíven nyáladzott,mégis csak kb.8,5 hónaposan jött ki a két alsó foga. Egy másik babának a házban viszont már 5 hónaposan kint voltak a fogacskák. :D
Brigi
Értem. Igen, azt mondta a párom hogy megbánta amikor azt akarta hogy vetessük el. Egy ilyen kisemberke nélkül élnék most. Bele se merek gondolni. Alig várom azt a percet amikor kimondja hogy "anya". :D
Erős és kis vaskos kis fiu. Van étvágya rendesen. Köszi a képekhez való hozzá szólást. :)
Sziasztok. Ma vagyunk 7 hónaposak :D
mára már hanyat fekvésből át tudunk fordulni hasra, ha hason vagyunk kitoljuk magunkat, és ha négykézláb vagyunk, szoktunk ringatózni :)
Most már szeret pakolni, amit elér, és kezei közzé tud venni, ott minden borul. Már ugy ahogy meg eszik mindent a drágám. A töltött káposzta a kedvence :P
De még este alvás előtt igényli a cicit, de már nem sokáig fogunk szopizni, ugy érzem. Egy kicsit betegek is voltunk, most először. Meg is ilyedtem rendesen, de csak megfázás volt. Jah, és alul van 2 fogunk is. Remélem olvassátok még ezt a témát.
sziasztok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!