Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
 211/254 A kérdező kommentje:
az első kép, épp fürcsizés után van. a hajunk nagy része sajnos elment. de azért van egy picike :-)
2009. júl. 24. 18:14
 212/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Fantasztikusak a képek! Gyönyörű ez a kispasi!!!! Fekete szeme van??? A hajával ne foglalkozz! Az én kisfiam is dús fekete hajkoronával született,persze szép lassan kihullott neki is. Alig volt egy kis haj a fején,aztán szinte egyik napról a másikra annyi haja lett megint mint születéskor.Most szőkés barna a drágám ,hozzá hatalmas kék szemei vannak... :) Fognak hullani utána a csajok. :D

Az Emberrel mi van? Hogy viselkedik? És a szülei?

Remélem minden rendben!

Legyen szép napotok!

Brigi

2009. júl. 25. 08:22
 213/254 A kérdező kommentje:

köszi szépen :-)

nem tudom kifejezni magam, annyira imádnivaló. A szülei szoktak jönni látogatni, mi is szoktunk menni.Olyan ez az egész mintha az elején nem lett volna ez a veszekedés.A párommal is minden rendben van.dolgozik, és ha megkérem hogy segitsen akkor meg teszi. de legjobban Tomival szeret lenni. Ja, és nagyon nyáladzunk. Lehetséges hogy már a foga miatt? puszi mindenkinek.

2009. júl. 25. 10:09
 214/254 anonim ***** válasza:
100%
Örülök,hogy minden rendben veletek és hogy család lettetek! Látod, hogy a párod most már imádja a kisfiát és egy éve még azt akarta, hogy vetesd el. Csak addig képesek a férfiak is (egy része) ilyeneket mondani, amíg meg nem látják a gyereküket. Nagyon tudják szeretni. Az én párom is él-hal a lányáért. Ő meg már igazi nő, 14 hónapos és hát szerelmesnek lehet bele lenni. :)
2009. júl. 25. 12:12
 215/254 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges. Az én kisfiam kb. 4-5 hónapos kora óta intenzíven nyáladzott,mégis csak kb.8,5 hónaposan jött ki a két alsó foga. Egy másik babának a házban viszont már 5 hónaposan kint voltak a fogacskák. :D

Brigi

2009. júl. 25. 12:16
 216/254 A kérdező kommentje:

Értem. Igen, azt mondta a párom hogy megbánta amikor azt akarta hogy vetessük el. Egy ilyen kisemberke nélkül élnék most. Bele se merek gondolni. Alig várom azt a percet amikor kimondja hogy "anya". :D

Erős és kis vaskos kis fiu. Van étvágya rendesen. Köszi a képekhez való hozzá szólást. :)

2009. júl. 25. 14:22
 217/254 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Ma vagyunk 7 hónaposak :D

mára már hanyat fekvésből át tudunk fordulni hasra, ha hason vagyunk kitoljuk magunkat, és ha négykézláb vagyunk, szoktunk ringatózni :)

Most már szeret pakolni, amit elér, és kezei közzé tud venni, ott minden borul. Már ugy ahogy meg eszik mindent a drágám. A töltött káposzta a kedvence :P

De még este alvás előtt igényli a cicit, de már nem sokáig fogunk szopizni, ugy érzem. Egy kicsit betegek is voltunk, most először. Meg is ilyedtem rendesen, de csak megfázás volt. Jah, és alul van 2 fogunk is. Remélem olvassátok még ezt a témát.

sziasztok :)

2009. szept. 18. 14:03
 218/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Már én is írtam neked,a fejleményeket most olvastam el.Látod mire képes 1 gyerek.A pasik legtöbbször ellenzik,hogy legyen,de őket is megváltoztatja.Az én párom is meg volt ijedve,amikor először szóba jött a téma,de amikor megszületett a fia azt mondta,hogy ha tudta volna milyen az apaság 10 évvel hamarabb hozza össze:)Nálatok is jól alakultak végül a dolgok.További boldog babázást;)
2009. okt. 27. 15:23
 219/254 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hát jól alakultak a dolgok, de kezd megint más lenni. A páromat mintha zavarná a gyerek zaj, amikor tv-t nézi, akkor a kisfiu ott játszik velem, vagy a játékaival, és ugye mint minden gyerek, ő is hangoskodik, és én meg nevettetni is szoktam, és kacag hangosan. ilyenkor mondja hogy hogy menjünk át a másik szobába, maradjunk csendbe, meg hogy ne kacagtassam Tomit. Próbáltam vele beszélni, de azt mondta hogy rossz napja volt, fáradt stb. Félek hogy folytatása lesz ennek....:(
2009. okt. 27. 15:36
 220/254 anonim ***** válasza:
100%
Vedd rá, hogy játsszon vele ő is egy kicsit.
2009. okt. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!