22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Szia!
Én vagyok aki utolsónak írt.Nagyon sajnálom a történteket,és boldog karácsonyt kívánok nektek.Lehet jobb lesz így,de ezt te tudod.Azért fel a fejjel,mert ott a kisfiad,akinek szüksége van rád!!
Kellemes Ünepeket és Boldog Új Évet!!!
Azért majd még irj....
Köszönöm a biztatást ismét. De ugy érzem nekünk nem lesz már közös jövőnk. A kisfiu miatt muszáj tartanunk a kapcsolatot, de már vissza nem akarom hogy jöjjön. Sajnos ez igy alakult....:'(
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, és Boldog új Évet kivánok. Még boldogabbat....:)
Puszi: Tomi és Niki
Sziasztok. Előre is elnézést, de csak ritkán tudok internethez jutni...
Már külön vagyunk az apátol sajnos. Itthon vagyok a szüleimmel. A kisfiam Február 18.-án lesz 1 éve :) Nagyon gyorsan telik az idő. Még most volt pár órás :)
Ma két hete, hogy meg tettük első lépésünket. Még kicsit bizonytalanul, de egy pici segitséggel már megyünk. Elég sok mindent beszélünk már, nagyon okos, mindent megért. Ha tudok rakok fel képet:)
Az apukája szokott jönni elég sűrűn, és most már el is akarja vinni Tomit, de ebbe én nem megyek bele. Nagyon féltem, és nem bizom senkire. Sajnálom szegényt hogy igy kell fel nőnie, a szivem szakad meg, a legvégsőkig mindent meg tettem hogy együtt maradjunk de nem ment....:(
Tomcsi dobott nektek egy puszit :)
Sziasztok
Huh még a szemem is könnybe lábadt. Azért akadtam rá erre a kérdésre, mert valaki belinkelte ide: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Biztos remek anya vagy, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! És még hogy nincsenek csodák?! Hiszen a Te fiad is egy picike kis csoda!!!!
15.06 vagyok, és bár nem olvastam el a válaszokat, csak a te írásaidat, de hihetetlen erős vagy. És a kis fiad meg álomszép!! Biztos vannak ill lesznek nehéz pillanatok, de remekül döntöttél mikor megtartottad. És hidd el, egyedül is meg fogod állni a helyed! És előbb utóbb úgyis megtalálod a nagy Ő-t te is! Puszi nektek!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!