Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
 231/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én vagyok aki utolsónak írt.Nagyon sajnálom a történteket,és boldog karácsonyt kívánok nektek.Lehet jobb lesz így,de ezt te tudod.Azért fel a fejjel,mert ott a kisfiad,akinek szüksége van rád!!

Kellemes Ünepeket és Boldog Új Évet!!!

Azért majd még irj....

2009. dec. 20. 11:15
 232/254 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást ismét. De ugy érzem nekünk nem lesz már közös jövőnk. A kisfiu miatt muszáj tartanunk a kapcsolatot, de már vissza nem akarom hogy jöjjön. Sajnos ez igy alakult....:'(

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, és Boldog új Évet kivánok. Még boldogabbat....:)

Puszi: Tomi és Niki

2009. dec. 22. 12:56
 233/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Most olvastam a történeted.., írnál valamit, hogy mostanában miújság Veletek ? :-)
2010. jan. 27. 16:36
 234/254 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Előre is elnézést, de csak ritkán tudok internethez jutni...

Már külön vagyunk az apátol sajnos. Itthon vagyok a szüleimmel. A kisfiam Február 18.-án lesz 1 éve :) Nagyon gyorsan telik az idő. Még most volt pár órás :)

Ma két hete, hogy meg tettük első lépésünket. Még kicsit bizonytalanul, de egy pici segitséggel már megyünk. Elég sok mindent beszélünk már, nagyon okos, mindent megért. Ha tudok rakok fel képet:)

Az apukája szokott jönni elég sűrűn, és most már el is akarja vinni Tomit, de ebbe én nem megyek bele. Nagyon féltem, és nem bizom senkire. Sajnálom szegényt hogy igy kell fel nőnie, a szivem szakad meg, a legvégsőkig mindent meg tettem hogy együtt maradjunk de nem ment....:(

Tomcsi dobott nektek egy puszit :)

Sziasztok

2010. jan. 27. 18:43
 235/254 anonim ***** válasza:
100%

Huh még a szemem is könnybe lábadt. Azért akadtam rá erre a kérdésre, mert valaki belinkelte ide: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Biztos remek anya vagy, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! És még hogy nincsenek csodák?! Hiszen a Te fiad is egy picike kis csoda!!!!

2010. jan. 28. 15:06
 236/254 anonim ***** válasza:
100%

15.06 vagyok, és bár nem olvastam el a válaszokat, csak a te írásaidat, de hihetetlen erős vagy. És a kis fiad meg álomszép!! Biztos vannak ill lesznek nehéz pillanatok, de remekül döntöttél mikor megtartottad. És hidd el, egyedül is meg fogod állni a helyed! És előbb utóbb úgyis megtalálod a nagy Ő-t te is! Puszi nektek!

21/L

2010. jan. 28. 15:59
 237/254 anonim ***** válasza:
100%
Én végig követtem az irásokat, minent elolvastam. Hát mégsem alkalmas párnak az a görény:( keress mást! Sok sikert az életben és puszi a totyogónak! L.
2010. jan. 28. 16:24
 238/254 anonim ***** válasza:
100%
Én is most olvastam el az egészet, és sok erőt kívánok, akárhogy is alakul az életetek!
2010. jan. 28. 16:53
 239/254 anonim ***** válasza:
100%
Xd
2010. jan. 28. 18:30
 240/254 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy midnen a legnagyobb rendben van!És várjuk a képet
2010. jan. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!