22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Szia!
Én még csak most találtam rá a történetedre, igazából nagyon sok mindent írnék neked, de nem tudok, mert nem látok a könnyeimtől!
Örülök, hogy megtartottad a babát és csak gratulálni tudok, hogy párod és családja miatt nem mondtál le az anyaság örömeiről és, hogy nem bántottad azt a pici életet!
Megríkattál!
Minden jót a továbbiakban!
5 hónapos kis legény anyuja
Szia!
Elolvastam a történeted,nagyon komoly,de látom mégis jó vége lett,(már amennyire lehetett).
Én is hasonló cipőben járok/jártam,és nagyon megható volt ez az egész.
A kisbabád pedig gyönyörű!!!!!Nagyon jó egészséget kívok nektek,és boldogságot,és idővel majd egy kistesót is:)
Azért ha gondolod beszélgethetnénk néha msnen,meg e-mailben.
Puszi nektek
szia. köszönöm szépen. beszélgethetünk, én benne vagyok :)
Most olvastad előszőr a történetem ?
Igen:)
Honnan tudom megszerezni az e-mail vagy msn címed?
:)
Örülök hogy bezsélgethetünk:)
Sziasztok. Bocs hogy eddig nem irtam, de nagyon elfoglalt vagyok mostanában. Sajnos ugy hozta a sors hogy a párom lelépett megint. Jobban mondva és küldtem el, mert elegem lett abból, hogy ugy kezel mint egy haverját. Nem részletezem. 1 hónapja itthon lakok a szüleimnél. Tomcsi baba már lassan 1éves lesz. Igazi kis hapsi :) Most érzi rajtam hogy valami nem oké, és keresi az apukáját....
Boldog karácsonyt mindenkinek !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!