Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
 241/254 anonim ***** válasza:
100%

szia.nem olvastam végig mindent,de nagyon aranyos a babád,gratulálok hozzá és bátor dolog volt megtartani.

sok boldogságot a babához :)

2010. jan. 29. 20:59
 242/254 anonim ***** válasza:
100%
aranyos
2010. jan. 30. 00:15
 243/254 anonim válasza:
50%

Én is habozás nélkül megtartanám legfeljebb mond meg a párodnak hogy akkor nem kell kivennie a nevelésben a részt(Már persze ha neked segít valaki más(anya,apa stb..)

Felakasztani magát azért mert gyereke lessz,ez nem normális(Szerintem)én megtartanám de TE életed TE döntésed ne hagyd hogy mások befolyásolják!!!!

2010. márc. 14. 11:24
 244/254 A kérdező kommentje:
2010. márc. 17. 21:53
 245/254 A kérdező kommentje:
Itt már 1 évesen, boldogan, és szaladva anyához, és mutatva hogy 4 fogam már kibújt :)
2010. márc. 17. 21:55
 246/254 anonim ***** válasza:
100%
milyen kis rosszcsont mosolya van a draganak
2010. márc. 19. 10:46
 247/254 A kérdező kommentje:
:) igen, nagyon eleven, és hisztis egy kicsit. De inkább ilyen legyen mint beteg. Rosszalkodjon, hisz ez a dolga még :) Persze csak módjával...:)
2010. márc. 19. 12:55
 248/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már irtam valahol,valamikor:)

Mi van veletek?A párod?Együtt vagytok?

Láttam a képet a babáról,nagyon aranyos:)

2010. márc. 20. 11:34
 249/254 A kérdező kommentje:

Szia :) Már nem vagyunk együtt. Még jóval Karácsony előtt hazaköltöztem a kisfiúval, kb november vége December elején. De mi jól vagyunk, gyarapodunk, egyre csak növünk, és csak növünk. Beszélni szavakat már úgy ahogy mond.

Anya helyett Aja vagyok :) A nemet viszont nagyon kitudja mondani. Mindenre azt mondja hogy nem :) A kép magáért beszél.. Egy ördög fióka :) Jön a foga és alig alszunk, igy a nappal kicsit fárasztó. Most voltunk egy hónapja 1 évesek :)

2010. márc. 20. 12:54
 250/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia, régen írtam már ide. Gratulálok, látom jól bírod a strapát, szerintem példaértékű az a küzdelem, amit végigszenvedtél. A volt párod miatt ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy be fog nőni a feje lágya. Neki is biztos nehéz volt, hogy egyik napról a másikra apa lett, de majd ki fog nyílni a szeme, és biztos vagyok benne, hogy remek apa lesz belőle. Csak próbáld meg kihúzni egy darabig, tudod a férfiak nem nagyon bírják a gyereksírást (tapasztalatból mondom), de ha majd picit nagyobb lesz a fiatalúr, tuti apuka kedvence lesz.
2010. márc. 22. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!