22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
szia.nem olvastam végig mindent,de nagyon aranyos a babád,gratulálok hozzá és bátor dolog volt megtartani.
sok boldogságot a babához :)
Én is habozás nélkül megtartanám legfeljebb mond meg a párodnak hogy akkor nem kell kivennie a nevelésben a részt(Már persze ha neked segít valaki más(anya,apa stb..)
Felakasztani magát azért mert gyereke lessz,ez nem normális(Szerintem)én megtartanám de TE életed TE döntésed ne hagyd hogy mások befolyásolják!!!!
Szia!
Én már irtam valahol,valamikor:)
Mi van veletek?A párod?Együtt vagytok?
Láttam a képet a babáról,nagyon aranyos:)
Szia :) Már nem vagyunk együtt. Még jóval Karácsony előtt hazaköltöztem a kisfiúval, kb november vége December elején. De mi jól vagyunk, gyarapodunk, egyre csak növünk, és csak növünk. Beszélni szavakat már úgy ahogy mond.
Anya helyett Aja vagyok :) A nemet viszont nagyon kitudja mondani. Mindenre azt mondja hogy nem :) A kép magáért beszél.. Egy ördög fióka :) Jön a foga és alig alszunk, igy a nappal kicsit fárasztó. Most voltunk egy hónapja 1 évesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!