22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Mire elolvastam én is sirni kezdtem. Annyira örülök,és nagyon köszönöm nektek.A boldogság az meg van, de nagyon. Amikor éjszaka,vagy nappal alszik,van hogy leülök az ágya mellé,és csak nézem,a könnyeim potyognak,és hálát adok az istennek,hogy babám lett.Kérdeztem a páromat hogy legalább a nevét adja nekünk.Nem mondott semmit.De elérzékenyült a kórházban egy picit. Küldenék képet,de nem tudom hogy kell ide be bigyezteni:S Még most éjszaka tompán világitó éjjeli lámpánál alszunk,az ugye nem baj? Szüleim azt mondják most még nem baj,csak sokáig ne használjam,hogy megtudja szokni mikor van éjszaka,és nappal.Bár neki még csak éjszaka lesz sokáig:)
Majd még irok,most megyek,mert ébredezik a "szerelmem" :)
Sok sok puszi mindenkinek. és köszönöm:)
Szia!
Hát én csak most olvastam, hogy Anyuka lettél! Már többször írtam Neked én is. Gratulálok a Pici Fiadhoz!!! :-)
Idő közben én is kismami lettem, kedden leszünk 17 hetesek. Én is elérzékenyültem, miközben olvastam a nagy napról! Remélem azóta is jól vagytok!
Detti
Sziasztok. Először is Gratulálok Neked Detti a babádhoz:)Nagyon vigyázz magatokra,és jó egészséget nektek,és nagyon boldog baba várást neked.
Igen jól vagyunk,köszönjük szépen. Már 1hónaposak voltunk 18.-án. Hogy repül az idő. Még most született,olyan mintha tegnap lett volna a születése.Hihetetlen gyorsan telnek a napjaim mióta megvan a drágám.Olyna jó érzés az,amikor csak én tudom őt megnyugtatni azzal,hogy felveszem,és a mellkasomra rakom.Egyből abba hagyja a sirást,de persze ez már lassan kezd zsiványságba menni:)mert,tudja hogy ha kicsit rosszul érzi magát,vagy sir,én veszem fel.És ez miatt el lesz kapatva,vagy már el is van:) Köszi hogy irtál.Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!