Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/254 A kérdező kommentje:

Mire elolvastam én is sirni kezdtem. Annyira örülök,és nagyon köszönöm nektek.A boldogság az meg van, de nagyon. Amikor éjszaka,vagy nappal alszik,van hogy leülök az ágya mellé,és csak nézem,a könnyeim potyognak,és hálát adok az istennek,hogy babám lett.Kérdeztem a páromat hogy legalább a nevét adja nekünk.Nem mondott semmit.De elérzékenyült a kórházban egy picit. Küldenék képet,de nem tudom hogy kell ide be bigyezteni:S Még most éjszaka tompán világitó éjjeli lámpánál alszunk,az ugye nem baj? Szüleim azt mondják most még nem baj,csak sokáig ne használjam,hogy megtudja szokni mikor van éjszaka,és nappal.Bár neki még csak éjszaka lesz sokáig:)

Majd még irok,most megyek,mert ébredezik a "szerelmem" :)

Sok sok puszi mindenkinek. és köszönöm:)

2009. febr. 26. 14:20
 162/254 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden jót kívánok Nektek, és örülök, hogy ennyire bátran tudtál viselkedni! :-) Meglátod mennyi örömöt fog hozni neked ez a pici emberke! :-) Szeretetben gazdag életet kívánok a kis családodnak!
2009. febr. 26. 16:12
 163/254 anonim ***** válasza:
100%
Én még az elején írtam 1 választ,de azért végig nyomonkövettem a történéseket.A lámpa sztem nem gond.Én is első perctől használom és a kisfiamat nem zavarta össze(14 hó).Nagyon örülök,hogy ilyen szép vége lett a dolognak,még ha az apja nincs is veletek.Még lehet,hogy hármasban is lesztek.Komolyan örülök,hogy megtartottad.Jó dolog az anyaság:)
2009. febr. 26. 17:20
 164/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én még nem írtam neked, mert már akkor el volt döntve a kérdés mikor idekeveredtem, de azóta folyamatosan néztem a fejleményeket és nagyon örülök, hogy így döntöttél!Gratulálok neked!Boldog babázást!
2009. febr. 27. 13:33
 165/254 anonim ***** válasza:
100%
Én válazsotlam már neked még régebben,és most megint rábukkantam erre a kérdésre!Nekem is okoztatok pár sírós percet:-)) Nagyon sok boldogságot kivánok!
2009. febr. 27. 22:01
 166/254 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen. Olyan aranyosak vagytok,és mikor látom hogy azt irjátok,megkönnyeztetek,én is elérzékenyülök.Le sem tudom irni,mennyire boldog vagyok.Minden percet megér.Jövőhéten ha nagyon szép idő lesz,megtesszük első sétánkat:)Eddig még nem mertem kivinni. Nagyon sok segitséget kapok,akikről nem is gondoltam volna.Jól esik nagyon. Puszi nektek.
2009. febr. 28. 11:30
 167/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát én is belekönnyeztem olyan szépen írtad le és úgy örültem!!!!!!! Gratulálok Tamáskához!!! És sok boldogságot hozzá!! Nekem is fiam van és már 7,5 hónapos. Vigyázz ,mert repül az idő. Használd ki míg pici. :))
2009. márc. 3. 11:19
 168/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát én csak most olvastam, hogy Anyuka lettél! Már többször írtam Neked én is. Gratulálok a Pici Fiadhoz!!! :-)

Idő közben én is kismami lettem, kedden leszünk 17 hetesek. Én is elérzékenyültem, miközben olvastam a nagy napról! Remélem azóta is jól vagytok!

Detti

2009. márc. 21. 15:22
 169/254 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Először is Gratulálok Neked Detti a babádhoz:)Nagyon vigyázz magatokra,és jó egészséget nektek,és nagyon boldog baba várást neked.

Igen jól vagyunk,köszönjük szépen. Már 1hónaposak voltunk 18.-án. Hogy repül az idő. Még most született,olyan mintha tegnap lett volna a születése.Hihetetlen gyorsan telnek a napjaim mióta megvan a drágám.Olyna jó érzés az,amikor csak én tudom őt megnyugtatni azzal,hogy felveszem,és a mellkasomra rakom.Egyből abba hagyja a sirást,de persze ez már lassan kezd zsiványságba menni:)mert,tudja hogy ha kicsit rosszul érzi magát,vagy sir,én veszem fel.És ez miatt el lesz kapatva,vagy már el is van:) Köszi hogy irtál.Sziasztok.

2009. márc. 21. 17:12
 170/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nagyon gratulálok a pici Tamás fiacskádhoz, legyetek boldogok, és tudd, hogy nagyon jól döntöttél, amikor a Fiadat választottad!!!!!!! Az én lányom már 10 hónapos, a kérdésed feltevésekor még csak 4 volt, sok mindent tud már, imádjuk egymást, elképesztő, mennyire anyás, ragaszkodó, bújós kiscica. KIHAGYHATATLAN!!!!!!!
2009. márc. 22. 17:38
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!