Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/254 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Remélem belenéztek,és elolvassátok amit irok.

Már 35hetesek vagyunk,44cm és 2300gramm:) Jol vagyunk,egy kicsit nehezebben birom most már,kezd fájni mindenem.4-5 hetem van még hátra.Szerintem már nem fogok addig irni,majd legközelebb akkor,ha meg lett a baba.Szoritsatok,és gondoljatok rám 10-és 14.-e közt.Majd irni fogom a fejleményeket:) Sziasztok.

2009. febr. 4. 12:20
 142/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nagyon szorítok Neked! És mégegyszer gratulálok a döntésedhez! Várom, hogy írj szülés után. Kiváncsi vagyok a picire. :)
2009. febr. 5. 10:29
 143/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Pihenj sokat! Könnyű szülést kívánok!!! :)
2009. febr. 5. 11:05
 144/254 anonim ***** válasza:
100%
Szió! Én az elsők közt írtam neked. Kíváncsi lennék, azóta apuka hogy nyilvánul hozzád és a pocakodhoz? Él még egyáltalán, vagy nem is beszéltek azóta?
2009. febr. 5. 12:17
 145/254 anonim ***** válasza:
100%
Én is gratulálok! :-)
2009. febr. 5. 14:01
 146/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is az elsők között írtam először, azóta már többször is. Mindenképp írj, ha megszületik a pici. Én is kíváncsi lennék, mi van az apukával.
2009. febr. 5. 15:13
 147/254 A kérdező kommentje:

Megint itt:) Azért irtam hogy szülésig már nem tudok irni,mert ugy volt hogy tesómékhoz költözöm,mert itthon egyedül vagyok,és nem akarok az utlosó hetekben egyedül lenni.(még szüleimmel lakom). És tesómék a kórház is ercekre van.

De hálisten nem kell mennem,mert nővérem (a másik) haza jött hozzánk egy időre.Igy tudok irni bármikor.

Hogy mi van az apukájával? Képzeljétek ÉLETBEN maradt:) Amikor megtudtam hogy fiam/fiunk lesz,elküldtem neki ezt az sms-t:Szia.Elhagytál minket,de én ugy érzem jogod van megtudni,hogy kisfiad lesz,aki most ennyi cm,és ennyi gramm,és makk egészséges.

Az sms mellé küldtem egy ultrahangos képet,ahol teljesen kivehető a férfiassága,és a baba is.Annyit irt vissza,hogy örül hogy jól vagyunk,annak is hogy kisfiu lesz,csak a körülménynek nem örül,és hogy igy alakult.Ennél többet nem irt.Ha megszületik a pici,küldök neki képet.Kiváncsi leszek megnézi-e.Hát most ennyi. Irjatok bármikor nyugodtan:)És köszönöm!!!!

2009. febr. 6. 17:25
 148/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ma láttam, hogy érkeztek megint válaszok. Pnt a napokban gondoltam Rátok, hogy lassan már megszülsz! Hogy elment ez a pár hónap... Remélem minden okés lesz, könnyű szülést kívánok, "apukával" meg ne törődj! Megtalálod te még a párodat!!! :-)

2009. febr. 6. 18:47
 149/254 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:) Nem foglalokozom az apukával,mert nem is nagyon beszélünk.Szó szerint megvan sértve,haragszik...stb.Igen tényleg hamar elrepült,nem is gondoltam volna hogy a terhesség ennyire gyorsan telik.Már nagyon szeretnék a babával találkozni.De hogy bevaljam,iszonjyat félelem van bennem a szülés miatt.Egyre jobban félek.Szinte még fel sem fogtam hogy heteken belül nekem lesz egy babám,aki csak az enyém...

Jóérzés nagyon,főleg amikor "focizik" oda bent:) Köszönöm hogy irtok,és érdeklődtök ennyi hónap után is,és hogy gondoltok rám,illetve ránk.

Egy más kérdés: Szerintetek olyat lehet,hogy a barátnőmnek megvolt igérve még a terhességem előtt hogy ő lesz a keresztanyja az első babámnak.És mikor kiderült,azt mondta szeretne lenni,és én is azt akarom,hogy ő és a párja legyenek a keresztszülök.DE! A nagyobbik nővéreméket is szeretném keresztszülöknek. Olyat lehet hogy két különböző keresztszülö legyen??? Köszönöm a válaszokaz előre is. szisztok,és puszi nektek.

2009. febr. 6. 19:33
 150/254 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet két keresztszülő. Legalábbis a kislányomnak kettő van(görög katolikus),de azt mondta a pap,hogy lehet akár 100 is.:)) SZerintem ez sehol nincs korlátozva. A papnak kell majd szólni. A szüléstől meg nefélj. A legcsodálatosabb dolog a világon. Bár szerintem szinte mindenki fél az elsőnél.:)
2009. febr. 7. 07:12
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!