22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Sziasztok. Remélem belenéztek,és elolvassátok amit irok.
Már 35hetesek vagyunk,44cm és 2300gramm:) Jol vagyunk,egy kicsit nehezebben birom most már,kezd fájni mindenem.4-5 hetem van még hátra.Szerintem már nem fogok addig irni,majd legközelebb akkor,ha meg lett a baba.Szoritsatok,és gondoljatok rám 10-és 14.-e közt.Majd irni fogom a fejleményeket:) Sziasztok.
Megint itt:) Azért irtam hogy szülésig már nem tudok irni,mert ugy volt hogy tesómékhoz költözöm,mert itthon egyedül vagyok,és nem akarok az utlosó hetekben egyedül lenni.(még szüleimmel lakom). És tesómék a kórház is ercekre van.
De hálisten nem kell mennem,mert nővérem (a másik) haza jött hozzánk egy időre.Igy tudok irni bármikor.
Hogy mi van az apukájával? Képzeljétek ÉLETBEN maradt:) Amikor megtudtam hogy fiam/fiunk lesz,elküldtem neki ezt az sms-t:Szia.Elhagytál minket,de én ugy érzem jogod van megtudni,hogy kisfiad lesz,aki most ennyi cm,és ennyi gramm,és makk egészséges.
Az sms mellé küldtem egy ultrahangos képet,ahol teljesen kivehető a férfiassága,és a baba is.Annyit irt vissza,hogy örül hogy jól vagyunk,annak is hogy kisfiu lesz,csak a körülménynek nem örül,és hogy igy alakult.Ennél többet nem irt.Ha megszületik a pici,küldök neki képet.Kiváncsi leszek megnézi-e.Hát most ennyi. Irjatok bármikor nyugodtan:)És köszönöm!!!!
Szia!
Ma láttam, hogy érkeztek megint válaszok. Pnt a napokban gondoltam Rátok, hogy lassan már megszülsz! Hogy elment ez a pár hónap... Remélem minden okés lesz, könnyű szülést kívánok, "apukával" meg ne törődj! Megtalálod te még a párodat!!! :-)
Köszönöm szépen:) Nem foglalokozom az apukával,mert nem is nagyon beszélünk.Szó szerint megvan sértve,haragszik...stb.Igen tényleg hamar elrepült,nem is gondoltam volna hogy a terhesség ennyire gyorsan telik.Már nagyon szeretnék a babával találkozni.De hogy bevaljam,iszonjyat félelem van bennem a szülés miatt.Egyre jobban félek.Szinte még fel sem fogtam hogy heteken belül nekem lesz egy babám,aki csak az enyém...
Jóérzés nagyon,főleg amikor "focizik" oda bent:) Köszönöm hogy irtok,és érdeklődtök ennyi hónap után is,és hogy gondoltok rám,illetve ránk.
Egy más kérdés: Szerintetek olyat lehet,hogy a barátnőmnek megvolt igérve még a terhességem előtt hogy ő lesz a keresztanyja az első babámnak.És mikor kiderült,azt mondta szeretne lenni,és én is azt akarom,hogy ő és a párja legyenek a keresztszülök.DE! A nagyobbik nővéreméket is szeretném keresztszülöknek. Olyat lehet hogy két különböző keresztszülö legyen??? Köszönöm a válaszokaz előre is. szisztok,és puszi nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!