22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Gratulálok a Fiadhoz!
Örülök, hogy pozitívan látod a dolgokat, és annak is, hogy minden rendben, és a családod melletted áll!
Ha megszületett a Kis Királyfi, kérlek, küldj majd egy pár sort magatokról, ha időd engedi!
Egy régi, régi válaszolód,
Judit :)
Szia!
Láttam,hogy érkezett válasz a kérdésedhez és kíváncsi voltam. Gratulálok szépen cseperedtek.
A legjobbakat kívánom neked én is. Nekem két édes fiam van. 1 évese és 5 éves:))
Ha lesz időd kicsi a szülés után írj ide, hogy mekkorák vagytok stb. Hogy ment a szülés.
Sokat jelent nekem, hogy kitartottál a fiad mellett. Örülök, hogy vannak még anyukáék akik ha tirpódnak is, de az anyaságot választják.
A legjobbak kívánva neked és az egész családodnak egy régi válaszadód:
Serry
annyira jólesik hogy még irtok ide.Kicsit megis hatódtam:)
Eddig minden rendben van.Ha minden jól megy,március 14.-én lesz a nagy napunk.Persze hogy irok,mihelyst alkalmam lesz rá. Jobban aggódtok értem mint akinek kötelessége lenne.Köszönöm nektek.Minden nap,egyre közelebb kerülök a várva várt naphoz,és nagyon izgulok.A családom kitart mellettem,és mindenben támogatnak,segitenek,és most ez számit.Ha meg nagyobb lesz a hercegem,eltudok menni dolgozni,ő meg oviba,és majd csak el leszünk valahogy.De ezen még ráérek gondolkozni.Most mindennap veszek,valami kis apróságot,de kapok is,hálistennek.Majd jelentkezünk. sok puszi nektek:)
Szia!
Én is szoktam nézegetni, vajon érkeznek-e még válaszok a kérdésedre? Látom igen, ami azért tök jó, hogy ebben a rohanó világban
vagyunk páran, akik még emlékeznek Rátok és kívancsiak, hogy alakul a sorsotok? Nagyon örülök, hogy minden rendben van, én is csak annyit kérnék, hogy néha-néha írj majd, hogy mi van Veletek! Igazán bátor vagy, még 1* gratulálok!
Szintén egy régi válaszolód:
Detti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!