Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/254 anonim ***** válasza:
100%
A volt barátod után egy cseppet se fájjon a fejed. Az a férfi aki ilyeneket tesz és mond az nem férfi, hanem egy senki. Sok szerencsét a továbbiakban :)
2008. szept. 24. 21:55
 132/254 anonim ***** válasza:
100%
Tratsd meg a babádat,mert életed végéig bánni fogod,ha elveteted és nem lehet több!!! ne hagyd magad érzelmileg zsarolni,nem vagy a barátod lábtörlője
2008. dec. 20. 11:55
 133/254 anonim ***** válasza:
100%
jaj elnézést,bele sem olvastam a frisebb válazsokba ,látom már nem aktuális!! nagyon örülök hogy megtartottad a babádat,jól döntöttél! boldog babavárást
2008. dec. 20. 12:03
 134/254 A kérdező kommentje:
szia. Örülök hogy még mindig ir valaki:) igen megtartottam,bár nagyon az ellenkezője felé hajlottam.De ma már nagy pocakos vagyok.18.-án voltunk 6hónaposak,a pici fiammal:) Most már nem számit semmi.Egyedül,azaz szülői,és Két testvér segitséggel,felnevelem a picit.Aztán majd alakul az én kis életem is.Köszi mégegyszer.Minden jót mindenkinek.
2008. dec. 21. 13:05
 135/254 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a Fiadhoz!

Örülök, hogy pozitívan látod a dolgokat, és annak is, hogy minden rendben, és a családod melletted áll!

Ha megszületett a Kis Királyfi, kérlek, küldj majd egy pár sort magatokról, ha időd engedi!

Egy régi, régi válaszolód,

Judit :)

2009. jan. 6. 21:37
 136/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Láttam,hogy érkezett válasz a kérdésedhez és kíváncsi voltam. Gratulálok szépen cseperedtek.

A legjobbakat kívánom neked én is. Nekem két édes fiam van. 1 évese és 5 éves:))

Ha lesz időd kicsi a szülés után írj ide, hogy mekkorák vagytok stb. Hogy ment a szülés.

Sokat jelent nekem, hogy kitartottál a fiad mellett. Örülök, hogy vannak még anyukáék akik ha tirpódnak is, de az anyaságot választják.

A legjobbak kívánva neked és az egész családodnak egy régi válaszadód:

Serry

2009. jan. 6. 21:52
 137/254 A kérdező kommentje:

annyira jólesik hogy még irtok ide.Kicsit megis hatódtam:)

Eddig minden rendben van.Ha minden jól megy,március 14.-én lesz a nagy napunk.Persze hogy irok,mihelyst alkalmam lesz rá. Jobban aggódtok értem mint akinek kötelessége lenne.Köszönöm nektek.Minden nap,egyre közelebb kerülök a várva várt naphoz,és nagyon izgulok.A családom kitart mellettem,és mindenben támogatnak,segitenek,és most ez számit.Ha meg nagyobb lesz a hercegem,eltudok menni dolgozni,ő meg oviba,és majd csak el leszünk valahogy.De ezen még ráérek gondolkozni.Most mindennap veszek,valami kis apróságot,de kapok is,hálistennek.Majd jelentkezünk. sok puszi nektek:)

2009. jan. 7. 12:59
 138/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is szoktam nézegetni, vajon érkeznek-e még válaszok a kérdésedre? Látom igen, ami azért tök jó, hogy ebben a rohanó világban

vagyunk páran, akik még emlékeznek Rátok és kívancsiak, hogy alakul a sorsotok? Nagyon örülök, hogy minden rendben van, én is csak annyit kérnék, hogy néha-néha írj majd, hogy mi van Veletek! Igazán bátor vagy, még 1* gratulálok!

Szintén egy régi válaszolód:

Detti

2009. jan. 10. 15:09
 139/254 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Igazság szerint eddig azért nem irtam,mert azt gondoltam,nem nézi már senki,mivel sokáig nem jött válasz.De igérem irni fogok.Nagyon örülök hogy nézitek,és kiváncsiak vagytok,és emlékeztek még rám/ránk igy néhány hónap után is.
2009. jan. 11. 13:51
 140/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ugyan eddig nem írtam neked,de olvastam a hozzászólásokat,és csak gratulálni tudok a döntésedhez,hogy megtartottad a babát! Hidd el abban a másodpercben amikor a szülőszobán rád teszik azt a kis picurkát,vagy amikor majd először rád mosolyog, elfogsz felejteni minden rosszat! Az én pici fiam 15 hetes és amikor tágra nyílt szemekkel mered rám,egyszerűen megszűnik minden rossz. Nincs a világon ennél szebb dolog,mint anyának lenni. Még egyszer gratulálok a döntésedhez,és sok boldogságot kívánok a babához!!! :)
2009. jan. 12. 21:59
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!