20 éves lány vagyok. A párommal 2 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretnénk már egy babócát. Korai lenne?
Szia! Ezt nektek kell érezni. Nekünk biztos korai lett volna, még annyi minden történt velünk utána, ami a babóca mellett nem történhetne meg. Most 28 vagyok, és két héten belül megszületik a babánk. Amivel jelentősen megváltozik az életünk, de úgy érzem nem maradunk le semmiről, jókor jön a baba.
Persze mi csak később találkoztunk (23 voltam). Anyukám 20 éves volt, amikor én megszülettem, rá 3 évre az öcsém is. Már nagyon várt engem, de miután megszülettem másról sem szólt az élete csak rólunk. Biztos vagyok benne, hogy ő ma is ugyanígy csinálná, de azért azóta megváltozott a világ.
Félre ne értsd, nem lebeszélni akarlak, hiszen nincs annál csodálatosabb dolog, mint egy kisbaba. Csak gondold meg, hogy mindent kipróbáltál-e, láttál-e, amit a baba mellett már nem tehetsz meg.
20 vagyok és terhes!Mire a bab itt lesz 21 leszek.
Nem érzem korainak,késönek se.
Nekem ez az ideàlis idöpont anyàvà vàlni.
A pàrom 29,szerintem ö is pont benne van a korban.
Én is pont 2 éve vagyok együtt pàrommal.
Örülök a babànak.
Szerintem nem korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!