Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. A páromma...

20 éves lány vagyok. A párommal 2 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretnénk már egy babócát. Korai lenne?

Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nektek kell eldönteni :-) Ha úgy érzed, már kiszórakoztad magad, és készen állsz arra, hogy az egész életed megváltozzon, akkor jöhet a baba. Én 26 évesen szültem, akkor éreztem úgy, hogy vállalni tudom a felelősséget, amivel jár egy gyerek.
2008. szept. 17. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én 22 vagyok, és most várjuk első babánkat. A környezeted szerint korai lesz, de csak magadra hallgass.
2008. szept. 17. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
A szülés,gyerekvállalás nincs korhoz kötve.Csak legyen biztos háttér,anyagi és legfőképp érzelmi.Én 19 voltam mikor a párommal összejöttünk.23 évesen lettem először terhes,de elvetéltem.Ő ezt még korainak gondolta,de most amikor 8 év után (Ő most 30)meglett a babánk azt mondja hamarabb is csinált volna gyereket,mert imád apának lenni.Orvosi szempontból viszont a női test 25 éves korig a legideálisabb a szülésre.Ha mind a ketten készen álltok rá,akkor mindet bele!
2008. szept. 17. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Szia! Ezt nektek kell érezni. Nekünk biztos korai lett volna, még annyi minden történt velünk utána, ami a babóca mellett nem történhetne meg. Most 28 vagyok, és két héten belül megszületik a babánk. Amivel jelentősen megváltozik az életünk, de úgy érzem nem maradunk le semmiről, jókor jön a baba.

Persze mi csak később találkoztunk (23 voltam). Anyukám 20 éves volt, amikor én megszülettem, rá 3 évre az öcsém is. Már nagyon várt engem, de miután megszülettem másról sem szólt az élete csak rólunk. Biztos vagyok benne, hogy ő ma is ugyanígy csinálná, de azért azóta megváltozott a világ.

Félre ne értsd, nem lebeszélni akarlak, hiszen nincs annál csodálatosabb dolog, mint egy kisbaba. Csak gondold meg, hogy mindent kipróbáltál-e, láttál-e, amit a baba mellett már nem tehetsz meg.

2008. szept. 17. 15:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!:)
2008. szept. 17. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

20 vagyok és terhes!Mire a bab itt lesz 21 leszek.

Nem érzem korainak,késönek se.

Nekem ez az ideàlis idöpont anyàvà vàlni.

A pàrom 29,szerintem ö is pont benne van a korban.

Én is pont 2 éve vagyok együtt pàrommal.

Örülök a babànak.

Szerintem nem korai.

2008. szept. 17. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 évesen szültem, azóta sajnos már egyedülálló anyuka vagyok. Na jó, ezt nem elrettentésnek szánom, csak arra szeretném a figyelmedet felhívni, hogy jól gondold meg, hogy akarsz-e még tanulni, mert gyerek mellett sokkal nehezebb. Lehetséges, csak nagyon meg fogsz vele szenvedni, és egy ideges anyukánál jobb egy nyugodt, aki tud a babájára koncentrálni. Én ezt a saját bőrömön tapasztalom.
2008. szept. 17. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!