22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Én egy percig sem gondokodnék! Énmegtartanám, tudva, h kitudja, h lehet-e még babám! ezt a párodnak is megkellene érteni, h olyan múlttal, amivel Te rendelkezel ezt megkell érteni! Őneki még tutira lehet a jövőben gyereke, ha Te ezt a babát elveteted, de neked korántsem biztos! Ja és szerintem ez 10 hetes magzat elévetetése már nagyon húzós. én láttam róla felvételt és... Az a magzat már menekülni fog. Én tutira nem tenném meg!
Inkább legyetek hálásak a sorsnak, h kaptatok egy ilyen lehetőséget!!!!
Ez a te dönte´sed.de ha ilyen kezelésen estél át......
A párodat is kicsit meglehet érteni,mert 4 hónapja vagytok eggyütt ez nem hoszú idö.Akárhogy is döntesz,nagyon sok anyuka neveli egyedül a gyerekét.S elöbb utóbb talál megfelelö apukát,aki szereti mindkettöjüket.
Fel a fejjel,és biztosan jól fogsz dönteni.
7,5 hónapos kislány anyukája.
Én megtartanám a babát a helyedben, még akkor is ha elhagy érte ez a pasi. Tényleg lehet, hogy nem lehetne több babád soha :(
Nem egy megértő pasi ez, és nagyon önző :( Szerintem foglalkozz csak magaddal, ne törődj vele, csináld azt, amit a szíved mond!!!
Minden jót!
Tartsd meg a babát és ne hagyd magad zsarolni. Sem párod sem anyósod által. Ha jól érem szüleid melletted állnak. Nekem a gyerek fontosabb lenne bármilyen nehéz is most a szerelem hevében ezt a döntést meghozni.
Ne feledd az ilyen pasik sosem tartanak örökké. mindig lesz kifogásuk a gyerek ellen és a végén te leszel a hibás mindenért. Én nem tudnék így élni.
Legyél boldog a gyerekeddel és a szüleiddel.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!