Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/254 anonim ***** válasza:
96%

Én egy percig sem gondokodnék! Énmegtartanám, tudva, h kitudja, h lehet-e még babám! ezt a párodnak is megkellene érteni, h olyan múlttal, amivel Te rendelkezel ezt megkell érteni! Őneki még tutira lehet a jövőben gyereke, ha Te ezt a babát elveteted, de neked korántsem biztos! Ja és szerintem ez 10 hetes magzat elévetetése már nagyon húzós. én láttam róla felvételt és... Az a magzat már menekülni fog. Én tutira nem tenném meg!

Inkább legyetek hálásak a sorsnak, h kaptatok egy ilyen lehetőséget!!!!

2008. szept. 15. 14:00
 2/254 anonim ***** válasza:
100%
És az anyósod meg senki sincsen melletted? hisz Ők is voltak anyák. próbálj a pároddal beszélni, h könnyen lehet, h ez az utolsó esélyed a babára!!!!! első válaszoló voltam.
2008. szept. 15. 14:04
 3/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mérlegeld: a babád egész életedben a tiéd, a párod nem biztos...Nincs jogom megítélni a párodat, de ha igazán fontos vagy neki, akkor babával is az vagy neki, a TI közös babátokkal (főleg ismerve az előzményeket). Szerintem egy férfi sem ér fel egy saját babával. ÉN így döntenék!
2008. szept. 15. 14:04
 4/254 anonim ***** válasza:
100%

Ez a te dönte´sed.de ha ilyen kezelésen estél át......

A párodat is kicsit meglehet érteni,mert 4 hónapja vagytok eggyütt ez nem hoszú idö.Akárhogy is döntesz,nagyon sok anyuka neveli egyedül a gyerekét.S elöbb utóbb talál megfelelö apukát,aki szereti mindkettöjüket.

Fel a fejjel,és biztosan jól fogsz dönteni.

7,5 hónapos kislány anyukája.

2008. szept. 15. 14:05
 5/254 anonim ***** válasza:
100%

Én megtartanám a babát a helyedben, még akkor is ha elhagy érte ez a pasi. Tényleg lehet, hogy nem lehetne több babád soha :(

Nem egy megértő pasi ez, és nagyon önző :( Szerintem foglalkozz csak magaddal, ne törődj vele, csináld azt, amit a szíved mond!!!

Minden jót!

2008. szept. 15. 14:07
 6/254 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondanád neki, hogy szakítasz vele, mert megtartod a babát, szerinted pár hét után nem kaparna az ajtód előtt? Ha mégsem menne utánad, felbírnád nevelni egyedül a gyereket? Van segítség? Szüleid melletted állnak?
2008. szept. 15. 14:07
 7/254 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz helyzetben vagy,a barátod meg egy szemét!Nagyon sajnállak,de ezt neked kell eldöntened hogy megtartod e a babát.Azon felesleges gondolkodnod hogy hogy enyhítsd meg a barátodat.Megmondta hogy neki nem kell a gyerek,és képes lenne ezzel tönkretenni téged is.Amiatt ne aggódj hogy felakasztja magát,nem fogja,csak a szabadságát félti,még nem érett az apaságra.Most azt kell eldöntened hogy egyedül vagy szülői segítséggel fel tudod e nevelni a kicsit?Már nem sok időd van eldönteni,mivel 12. hét után már nem lehet elvetetni a magzatot.Nehéz kérdés ez,de úgy kell döntened hogy ne bánd meg.Ha megtartod akkor attól félhetsz hogy lesz e olyan társad aki a babával elfogad?Vagy ha elveteted akkor az a félő,hogy ha másik társad lesz és gyereket akartok,lehet e?A lényeg az hogy ne másra hallgass,ne más véleménye alapján dönts,hanem hallgass a szívedre!Sok sikert az élethez!!!
2008. szept. 15. 14:08
 8/254 A kérdező kommentje:
az anyósom most hivott és sirt,hogy csak vetessem el,mert a párom felköti magát azt mondta.és utána én leszek a hibás.anukám mellettem van,végülis az én családom.anyósék azért vannak ellene,mert féltik a fiát. páromnak beszéltem a multamról,de nem hatja meg.köszi a válaszokat.életemben nem sirtam még ennyit.félek attól is hogy elhagy,és megteszi amit mondott:'(
2008. szept. 15. 14:08
 9/254 anonim ***** válasza:
100%

Tartsd meg a babát és ne hagyd magad zsarolni. Sem párod sem anyósod által. Ha jól érem szüleid melletted állnak. Nekem a gyerek fontosabb lenne bármilyen nehéz is most a szerelem hevében ezt a döntést meghozni.

Ne feledd az ilyen pasik sosem tartanak örökké. mindig lesz kifogásuk a gyerek ellen és a végén te leszel a hibás mindenért. Én nem tudnék így élni.

Legyél boldog a gyerekeddel és a szüleiddel.:)))

2008. szept. 15. 14:09
 10/254 anonim ***** válasza:
100%
Psit találhatsz milliót, de gyereked lehet nem lehet több! Én nem gondolkoznék egy pillanatig sem, otthagynám a barátomat meg a családját, ne idegesítsenek tovább, csináljanak amit akarnak. Vállald be egyedül, és mondd meg nekik, hogy nem kell a segítségük, akkor majd megnyugszanak! Egész életedben bánni fogod, ha elveteted, főleg ha majd szakítassz is netán a jelenlegi pároddal! Te vagy az első, nem ő és a családja!Ne hagyd magad! Úgysem köti fel magát!:)Csak zsarolás! Ne öld meg emiatt a babádat és tán az egyetlen lehetőségedet, hogy lehessen! Szüleid hol vannak???
2008. szept. 15. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!