22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Könyörgöm NE MENJ és KÜLD EL NE ALUDJON VELED!!!! Mindezt azért csinálja, hogy biztosan bemenjél!!! Nem mert szeret. Biztos akar lenni maga felől,hogy bementél és elvették. Önző dög!!!
De ha bemész te sem leszel különb sajnos. Tudsz élni úgy tovább,hogy gyilkos vagy? Ennek a babának már dobog a szíve és érez. Nem láttad a néma sikoly című filmet? Ott látszik ,hogy menekül.
S még néhány részlet. Ezt a műtétet úgy csinálják igaz altatásban, hogy szétfeszítik a méhszájat, hogy beférjenek az eszközök először megkeresik Uh mellett és feldarabolják csak a fejet nem mert az nagy. Aztán ezeket a kis darabokat kiszippantják, majd egy vákuumos eszközzel összeroppantják a fejét és kikaparnak. Ezt akarod?
Ahelyett,hogy hagynád nem egész 9 hónap múlva rád mosolyogjon?
Én apád helyében nem engedném be a lakásomba az ilyen pasit. Sőt ha már annyira fenyegetőzik, hogy felakasztja magát adnék neki egy kötelet lógassa fel magát a legközelebbi fára.
Olvastasd el vele mait írtam a műtétről.
Kérlek ne tedd!!! S nem azért mert alapból ellenzem az abortuszt. Hanem azért mert téged ez az egész egy életre megnyomorít. S látod neki eszébe sem jut, hogy gyilkosságra kényszerít neki buli az élet. S képzeld el ha ezek után együtt maradtok akkor is buli lesz az élet, nem fog segíteni neked semmmilyen problémában. Az ilyen pasikból lesznek a kocsmázós pasik a gyereknevelős helyett.
NE TEDD!!!
Beszéld át még a szüleiddel, és ne fizesd be a csekket és holnap az árából inkább menj el moziba és cukrászdába. Vagy vegyél a picinek valamit, hogy köszöntsd a második fogantatása napján. Hiszen ha nem teszed meg ez majdnem olyan lesz.
Imádkozom érted!!!
Ne haragudj eddig ezeket nem akartam leírni, de muszáj, hogy elmondjam rideg valóságot is. Ő már odabent egy emberke, van keze, lába, szíve, pocija, háta, mindene megvan észleli maga körül a világot azt ha jó ész azt ha veszélyben van. A filmen látszik,hogy szabályosan menekül,de nincs menekvés.
Szia! Ne haragudj,hogy ezt irom,de ha neked fontosabb egy ekkora féreg,mint a gyermeked,akkor meg sem érdemled,hogy bármikor is anya legyél.
Én a helyedbe megmondanám,hogy nem vetetem el és menjen a fenébe.Szedje össze a cuccátés takarodjon.
Egyébként voltam hasonló helyzetben én is,én elvetettem,rá 1 hónapra szakított velem az "állitólagos barátom". Mai napig azt számolgatom,hogy mennyi idős lenne a babám. Már van 3 gyermekem és a sírás jön rám mai napig,ha belegondolok,hogy annak idején elvetettem a gyermekemet.
Szerintem légy nagyon erős és dobd ki.Öngyilkos sosem lesz túl gyávák az ilyen emberek. MIndig arra gondolj,higy a gyermeked mindig veled és melletted lesz.Ő az aki biztos mindig szeretni fog téged!
Nagyon széepn kérlek,hogy ne csinálj butaságot!
Szorítok neked!
üdv:
3 gyermekes anyuka
Sajnos te tényleg nem vagy érett az anyasághoz...
Majd ha benő a fejed lágya, már késő lesz, és esetleg, ha esedezel és imádkozol egy 20-30 évet, akkor talán majd "megszán" a Jóisten újra egy babával...
Szörnyű, hogy vak vagy. Sajnállak. A szüleidért imádkozom, nekik talán több eszük van.
:(((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!