Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/254 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor tényleg kamu volt??? Remélem csak dokihoz mentél vagy várárolni vagy...???

Itt tényleg annyian írtak már Neked, legalább annyit megtehetnél, hogy a sok aggódó csajszinak írsz vmit...

2008. szept. 19. 12:05
 102/254 anonim ***** válasza:
93%
Csajok! Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez az egész kérdés kamu volt! Szerintem a kérdező arra volt kíváncsi, ha egy nő ilyen helyzetben van, akkor a többiek hogy gondolkodnak, hogyan vélekednek erről az egészről. Meg vagyok arról győződve, ha egy nő terhes lesz úgy, hogy éveken keresztül azt hitte, hogy nem lehet gyereke, akkor soha senkiért és semmilyen körülmények között nem merül fel benne az, hogy elvetesse.
2008. szept. 19. 12:13
 103/254 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy igazad van, előző válaszoló... Nem tudom... Nekem magyon eredetinek tűnt a kérdés, de benne van a pakliban...
2008. szept. 19. 12:50
 104/254 anonim ***** válasza:
96%
szerintem elment abortuszra és nem meri megirni..pedig az Ő élete,Ő döntése,és mindenki ott cseszi el a sajátját ahol akarja....sajnálom ha megtette,de nem őt,hanem a kis életet,ami benne fejlödött..
2008. szept. 19. 13:08
 105/254 anonim ***** válasza:
90%
Hát persze hogy kamukérdés,félig meddig meddő de azért szedi a gyógyszert és még így is teherbe esik,ugyan már.
2008. szept. 19. 15:15
 106/254 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: én is ezt kérdeztem tőle (kérdezőtől), hogy ha úgy tudta, nem lehet gyereke, minek szedett gyógyszert??? De nem reagált rá és rajtam kívül senkinek nem volt gyanús...

Eddig mindenki azért könyörgött neki, hogy tartsa meg a babát, most meg azért, hogy legalább válaszra méltasson bennünket. Hát hogy van ez???

2008. szept. 19. 20:24
 107/254 A kérdező kommentje:
néhány válaszon meglepődtem.na nem is lényeg.igen tényleg megtartottam a babát,az hogy nem ülök mindig gép előtt nem jelenti az abortuszt.bocsánat hogy nem irtam,de a párom még csütörtök este itt volt,és beszéltünk vele,hogy neveljük fel közösen,de hiába.itt hagyott,én még szomorúan,és sokat sirok miatta,de a BABA MEGVAN,és nem kamu!!!!!Köszi a sok jó hasznos választ.igérem fogok irni.
2008. szept. 20. 14:43
 108/254 A kérdező kommentje:
tényleg nem kamu.jövőhét csütörtökön kell mennem genetikai uh-ra,mert 12 hetes leszek. igaz ott már kiderül ha valami nincs rendben? ha kell küldök valakinek képet is mert van pocak:) egy kicsi:)
2008. szept. 20. 14:49
 109/254 anonim ***** válasza:
100%
gratula hogy így döntötél!!ha mész ultrahangra meglátod a pici babád!!:)ennél szebb élményt nemis tudsz elképzelni!!nemsokára kiderül hogy fiú vagy kislány!!!rengeteg jó élményedben lesz részed az tuti!!:)még 1 x gratulálok, hogy így döntötél!! boldog baba várást!!:)
2008. szept. 20. 15:34
 110/254 anonim ***** válasza:
100%
ja és a kérdésedre a válasz igen ott alaposan kivizsgálják a picit és megmondják ha esetleg v.mi probléma van! ezek után meg menni kell majd védőnőhöz aki mindenben segít, elküld vizsgálatokra gyakorletilag ő felügyeli a terheséged rendjét!! 10 hónapos baba anyukálya:)
2008. szept. 20. 15:38
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!