Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/254 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél :) nem fogod megbánni!! Vigyázz magadra!
2008. szept. 20. 19:34
 112/254 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, nagyon bátor vagy! Kívánom, hogy rengeteg örömöd legyen a babádban. A döntésed igazi súlyát úgyis akkor fogod ténylegesen átérezni, amikor megszületik, a karodban tartod, óvod-neveles, amikor kitölti az egész életeset!
2008. szept. 21. 06:51
 113/254 anonim válasza:
100%
Szia! Nekem is van egy betegségem ami miatt azt mondták nem lehet gyerekem, nah most igaz a párommal 4 éve vagyok együtt, de ha véletlenül mégis terhes lennék, nem érdekelne sem a párom hogy elhagy mindenképp megtartanám a babát. Anyosomék sem szeretnék ha lenne gyerek, de ez annyira nem érdekel és önző vagyok lehet, de nekem a baba mindennél fontosabb lenne. Az hogy a párod felakasztaná magát hát szerintem így csak zsarol, és mi van ha elveteted a gyereket és pár évig együtt vagytok babát szeretne de neked már nem lehet akkor meg azért hagyna el. Ha a szüleid melletted annak és ők is szeretnék hogy unokájuk legyen akkor szerintem tartsd meg. Remélem jól döntesz!
2008. szept. 21. 09:53
 114/254 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a döntésedhez. Lehet, hogy tévedtem, és mégsem vagy már kislány?!

Nagyon sok boldogságot kívánok a picihez!

És egy jótanács: csak a szüleidre halgass, Ők azok, akik mindig a legjobbat akarják Neked/Nektek!!!

2008. szept. 21. 11:00
 115/254 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.jól esik hogy ezt irjátok:)
2008. szept. 21. 11:28
 116/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Istenem,gratulálok hogy így döntöttél! Bátor vagy,de mégis tiszteletreméltó! Most már ne szomorkodj,a picikédre koncentrálj. Meglátod meghálálja majd h megtartottad! Kívánom,hogy nagyon sok örömöd teljen a kis bogyódban egész életedben. Jó egészséget mind2töknek! K.
2008. szept. 21. 14:15
 117/254 anonim ***** válasza:
86%
Konkrétan ilyen helyzetekben kiderül, milyen is az ember párja illetve a járulékos családtagok. Ha együtt maradtok, mindig érzelmi zsarolásban fogsz élni, mindig az lesz amit a párod meg a családja akar? Ez a TE döntésed. Én megtartanám a babát, vagy ha nem is tartanám meg, a pasit sem.
2008. szept. 21. 14:31
 118/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nagyon örülök, hogy így döntöttél!!! Tényleg nem fogod megbánni. Ez örök életre szól, míg a párod, mint kiderült, nem. Ha akarsz beszélgetni valakivel, én is szivesen felajánlom, hogy írhatsz privit. Bár lehet nem tudok sok okosat mondani, csak a tapasztalataimat. :)

Egy 9 hetes kisfiú anyukája

2008. szept. 21. 17:08
 119/254 anonim ***** válasza:
75%
NE TEDD MEG! BESZÉLJ A PÁRODDAL, HA NEM ÉRTI MEG HAGYJAD OTT!!! VAN MÉG 1000 MÁSIK FÉRFI, DE GYEREK LEHET, HOGY CSAK EZ AZ 1!!!
2008. szept. 21. 18:15
 120/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi ma kereszteltük a 7 hónapos fiamat és nem akartam úgy lefeküdni,hogy ne tudjam veled mi van. Remélem jövőre teszel fel keresztelővel kapcsolatos kérdést:)))

vigyázz magatokra, és az UH-n ne félj semmitől biztos minden ok lesz. Ha úgy fordul és ügyes az Uh-s orvos akár már azt is láthatod milyen nemű:)))

2008. szept. 21. 21:29
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!