22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Gratulálok a döntésedhez. Lehet, hogy tévedtem, és mégsem vagy már kislány?!
Nagyon sok boldogságot kívánok a picihez!
És egy jótanács: csak a szüleidre halgass, Ők azok, akik mindig a legjobbat akarják Neked/Nektek!!!
Szia! Nagyon örülök, hogy így döntöttél!!! Tényleg nem fogod megbánni. Ez örök életre szól, míg a párod, mint kiderült, nem. Ha akarsz beszélgetni valakivel, én is szivesen felajánlom, hogy írhatsz privit. Bár lehet nem tudok sok okosat mondani, csak a tapasztalataimat. :)
Egy 9 hetes kisfiú anyukája
Szia! Mi ma kereszteltük a 7 hónapos fiamat és nem akartam úgy lefeküdni,hogy ne tudjam veled mi van. Remélem jövőre teszel fel keresztelővel kapcsolatos kérdést:)))
vigyázz magatokra, és az UH-n ne félj semmitől biztos minden ok lesz. Ha úgy fordul és ügyes az Uh-s orvos akár már azt is láthatod milyen nemű:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!