Igaz az ha pozitiv ovu teszt előtti napon vagytok együtt nagy eséllyel lány fogan?
Köszi a választ:)
Igen ezt olvastam valahol De azt is olvastam, hogy 5 napig is elélnek a spermiumok de az egyik oldal meg csak 2 napot ír:(
Egyrészt sperma, így, "s"-sel. Másrészt amit leírtál, nem bizonyíték. Még akkor sem, ha odaírtad, hogy szerinted. Mondjuk egy nagyobb mintában már jobban lehetne tájékozódni. Mondjuk 10000 fő esetén.
A mozgékonyság és életkor nemfüggése nekem minimum gyanús, tudsz rá linket adni, honnan szedted?
Természetesen nincs garancia a dologra, mint ahogy semmire sem a teherbeesés témakörében, de a "lány" spermiumok valóban tovább élnek, és peteérés előtti együttlétből akár nagyobb eséllyel foganhatnak lányok.
Nekem is így lett lány, ovu előtt 3 nappal voltunk együtt a párommal. Persze mindenki tudja, hogy még megannyi tényezőnek kell egybeesnie, de már jó pár orvos írt erről tudományos cikket, hogy az ovu előtti együttlét a lányoknak kedvezhet.
Tom nem baj, hogy élsz, de tudományos alapja van mindennek. Az persze már más kérdés, hogy az élet néha másképp rendeli. :) S ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!