22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Ne legy buta! nem vetetheted el azt a picit plane ha ennyire vagysz ra. A pasid meg akassza csak fel magat mert megerdemli ha ilyet mondott neked. Azt irtad hogy :hogy tudnek anyosom szemebe nezni" es a tukorbe bele tudnal nezni miutan mas kedveert megolod a gyereked? Nem lenne szabad kerdeses legyen benned ez a dolog. Par honap mulva szazszor jobban fogod ot szeretni mint a parodat.
Ne csinalj butasagot.
A pasid ha ilyen akkor szamithatsz ra hogy egy kis ido mulva el fog hagyni...es akkor mit csinalsz? banatodban majd te akasztod fel magad!!!
Nézd meg!
Annak a picinek már rég ver a szíve és ő lesz életed szerelme,hidd el!
Ennek a kapcsolatnak már vége van,nem fogod tudni feldolgozni és ilyen pasi ,ilyen anyóssal menjen a francba!
Baba! Párod csak üres fenyegetőzést csinál,nekem is volt olyan pasim,aki azzal fenyegetőzőtt,ha elhagyom megöli magát,elhagytam, és ma is él a pasi....
Kitartás! Rengeteg lelkierőt,egészséget Neked,és vigyázz nagyon magatokra, tényleg kaptál el ajándékot az Élettől,élj vele!!!
8 hetes kisfiu anyuja
Nem vagyok jósnő, de ha el is mész abortuszra, akkor is szakítani fogtok a pároddal ez 100%. De mivel ezt nem látod be, így tényleg nagyon éretlen vagy még! Nagyon sajnálom, hogy nem egyértelmű számodra ez a választás:(
Ha megteszed, meg sem érdemled, hogy gyerekkel ajándékozzon meg a sors!
Nekem nem kérdés, hogy nem szeretek egy olyan pasit, akinek nem kell a saját gyereke, tudván a multad.
Nekem is azt mondták, nem lehet gyerekem, most 13 hetes a lányom, és imádom. Párom már a kapcsolatunk elején támogatott, és azt mondta, hogy mindent megteszünk azért, hogy legyen, és türelmes lesz velem.Szeretnénk még babát, de lehet sosem lehet...
Én biztos, hogy a baba mellett mardnék, ésidővel találnék valakit, aki így is szeret engem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!