22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Szóval Te magad is bizonytalan vagy a párod érzéseiben...Az abortusz után is elhagyhat, Te is tudod...Ne hagyd magad zsarolni! Te tudnád ugyan így szeretni a párodat azután is, hogy ő és családja rákényszerítésére elvetetted a babátokat? Nem éreznéd magad becsapottnak, megfosztottnak attól a boldogságtól, hogy ANYA lehetsz?
Egy férfinak könnyebb tudomást sem venni a gyermekéről, minthogy öngyilkos legyen a születése miatt. Ahhoz több bátorság kellene...Azért, mert katona, mutasson bátorságot, hogy MERI vállalni...
Vagy legyél Te a bátor helyette is, a babádért! Magadért! A szüleidért!
Anyósod csak magának meg a fiának akar jót, a te érdekeidet nem tartja szem előtt.Szerintem durva hogy ilyet kér tőled,ő mit szólt volna ha az ő anyósa szól bele ennyire az életébe?
Szereted a párod,de ő nem biztos hogy ugyanígy érez...ne keseredj el,anyukád melletted áll.Szerintem ha elveteted el fog hagyni,már bebizonyította hogy nem veled képzeli el az életét.:-(
Aki most ilyen később is ilyen önző alak lesz. Ne számolj rá semmiben. Nem érdemel meg téged és a babát sem.
Senki nem mondhatja,hogy direkt csináltattad fel magad vele. Hiszen gyógyszer mellett lettél terhes, ami mint tudjuk egyébként is csoda. Anyós meg menjen a búsba ha egy ilyen gyenge alakot hagyott katonának menni és fegyverrel fenyegetőzni. Ne érdekeljen. Sokkal fontosabb hogy ti jól egyetek. Arra még nem is gondolt a párod, hogy mivel ilyen eü komplikációid vannak netán egy abortuszba esetleg bele is halhatsz? S akkor mi van? Ő él tovább, nem hinném,hogy sokáig gyászolna téged.
értem én,hogy fiatal és fiatalka ehhez a kapcsolat is. De akkor is felelőtlenség ilyen múlttal eldobni ezt az életet. Szerintem TE képtelen lennél úgy leélni a további életed, hogy volt egy lehetőséged.
gondold jól át és még egyszer ne hagyd magad zsarolni.
Valaki írta,hogy a fiús anyukák egy külön állat faj. Nekem két fiam van, még kicsik de adja Isten ne legyek ilyen a jövendőbeli mennyeimmel.:))
Ne sírj az nem old meg semmit, csak feszültté tesznek téged és a babát.
Vegyél új SIM kártyát és ne legyél elérhető sem anyós pajtásnak sem a párodnak, legalább péntekig ne áll velük szóba. Akkora meglesz a megváltoztathatatlan és remélem az,hogy boldogan várod a babádat és együtt örülsz neki a szüleiddel. Hidd el nem leszel egyedül és meg fogod találni azt a férfit akit teljes szívéből apának fog szólítani a picikéd a hasadban. Addig pedig sok erőt és imádkozz inkább sírás helyett:)))))
Szia! Sajnos szerintem is a kapcsolatotok elég nagy csorbát szenvedett már. Nem vagy már nagyon fiatal, úgyhogy én sem vetetném el a babát a helyedben!
Lehet, hogy most tiltakozik a párod a gyerek ellen, de ha megszületik lehet, hogy másként reagál. Más mikor már ott van a baba.
Ne rontsd el az életedet, valószínű örökre megbánnád! Nem könnyű elveszíteni egy babát, ha Te szeretnéd. Nekem 1 éve 36 hetesen halt meg a babám, majd bele őrültem, hogy a 8. hónapig bennem fejlődött, majd nem örülhettem Neki.
Gondold meg jól, ilyenkor már minden szerve kifejlődött, csak növekednie kell!
Nagyon sok kitartást, erőt bárhogy is döntesz!
Szakíts vele,mond meg neki,hogy semmilyen kötelezettsége nincs feléd és tarts meg a babát.
Ha többé nem lesz gyereked nagyon bánni fogod!!!!!!!!!
Ez a pasi nem ér semmit,fenyegetőzik,hogy felköti magát?
Kösse a farkánál fogva!
Ez a te döntésed,nagyon megfogod bánni ha elveteted.
Jobban fogod szeretni,mint a barátodat v.bárkit a világon,ha meglesz onnantól ezek az emberek nagy senkik lesznek.
Gondold meg és inkább azzal a családdal szakíts,mint a babáddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!