Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/254 anonim ***** válasza:
100%
Ha döntesz (akárhog yis) ne a párod vagy az anyósod miatt dönts! Saját magadat tartsad szemelőtt!!! Az a lényeg és nem a párod, aki kitudja meddig lesz az. és valóban a kapcsolatotok már most halálra van ítélve!!!! 1. válaszoló
2008. szept. 15. 14:27
 22/254 anonim ***** válasza:
100%

Szóval Te magad is bizonytalan vagy a párod érzéseiben...Az abortusz után is elhagyhat, Te is tudod...Ne hagyd magad zsarolni! Te tudnád ugyan így szeretni a párodat azután is, hogy ő és családja rákényszerítésére elvetetted a babátokat? Nem éreznéd magad becsapottnak, megfosztottnak attól a boldogságtól, hogy ANYA lehetsz?

Egy férfinak könnyebb tudomást sem venni a gyermekéről, minthogy öngyilkos legyen a születése miatt. Ahhoz több bátorság kellene...Azért, mert katona, mutasson bátorságot, hogy MERI vállalni...

Vagy legyél Te a bátor helyette is, a babádért! Magadért! A szüleidért!

2008. szept. 15. 14:29
 23/254 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok.Nekem 23 évesen volt az első vetélésem,ami után a párom azt mondta:megkönnyebbül.Majd volt még egy vetélés,végül tavaly megszületett a kisfiunk,ami után a párom azt mondta,ha tudta volna,hogy ilyen az apaság már 10 ezelőtt csinált volna gyereket.
2008. szept. 15. 14:29
 24/254 anonim ***** válasza:
100%

Anyósod csak magának meg a fiának akar jót, a te érdekeidet nem tartja szem előtt.Szerintem durva hogy ilyet kér tőled,ő mit szólt volna ha az ő anyósa szól bele ennyire az életébe?

Szereted a párod,de ő nem biztos hogy ugyanígy érez...ne keseredj el,anyukád melletted áll.Szerintem ha elveteted el fog hagyni,már bebizonyította hogy nem veled képzeli el az életét.:-(

2008. szept. 15. 14:30
 25/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én párom sem akarta a babát. Közöltem vele, hogy ok, ne vállalja, de én megtartom. Nem kérek semmit tőle, sem a nevét, sem a pénzét. Aztán ahogy tellik az idő úgy látom meggondolta magát. De nekem már nem kell társnak. Lehet, hogy a Te párod is meggondolná magát. Ne egy férfitől tedd függővé ezt a kis életet. Ő egész életében szeretni fog Téged, és Te is szeretni fogod Őt egész életedben, míg a mostani párodat nem biztos. Főleg az abortusz után. Fogod tudni tisztelni? Meg fogod tudni neki bocsájtani valaha is? Nem hiszem. Rajtad áll a döntés, de én úgy látom a soraidból, hogy Te nagyon szeretnéd ezt a babát. Érts meg, senki nem veheti el Tőled, ha nem akarod. Kívánom neked, hogy olyan döntést hoz, amit soha nem fogsz megbánni.
2008. szept. 15. 14:35
 26/254 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod,hogy minden vágyad egy baba!Lehet,hogy durván hangzik,de én gondolkodás nélkül a baby-t választanám!Főleg úgy,hogy lehet,hogy már nem is lehet több gyereked.A baba egy életre szól a pároddal meg lehet,hogy csak 1-2 évig lennétek együtt(más okból kifolyólag).Én 30 hetes terhes vagyok,és nekem is azt mondták a dokik,hogy kész csoda,hogy teherbe estem,ezért nem vetetném el a gyerekemet semmi pénzért sem.Még akkor sem,ha párom el akarna hagyni a baba miatt,pedig mi már 7 éve vagyunk együtt.Tudom,hogy könnyen magyarázok,mert én nem vagyok ilyen helyzetben,de hidd el egy életre megbánnád,ha elvetetnéd a picit.Kitartást!Mindenképpen írd meg,hogy mi lett Veletek,ha gondolod akkor privit is írhatsz!Kérlek jól gondold meg mit teszel,mert egész életedben a döntésed súlyával kell együtt élned!
2008. szept. 15. 14:35
 27/254 anonim ***** válasza:
100%

Aki most ilyen később is ilyen önző alak lesz. Ne számolj rá semmiben. Nem érdemel meg téged és a babát sem.

Senki nem mondhatja,hogy direkt csináltattad fel magad vele. Hiszen gyógyszer mellett lettél terhes, ami mint tudjuk egyébként is csoda. Anyós meg menjen a búsba ha egy ilyen gyenge alakot hagyott katonának menni és fegyverrel fenyegetőzni. Ne érdekeljen. Sokkal fontosabb hogy ti jól egyetek. Arra még nem is gondolt a párod, hogy mivel ilyen eü komplikációid vannak netán egy abortuszba esetleg bele is halhatsz? S akkor mi van? Ő él tovább, nem hinném,hogy sokáig gyászolna téged.

értem én,hogy fiatal és fiatalka ehhez a kapcsolat is. De akkor is felelőtlenség ilyen múlttal eldobni ezt az életet. Szerintem TE képtelen lennél úgy leélni a további életed, hogy volt egy lehetőséged.

gondold jól át és még egyszer ne hagyd magad zsarolni.

Valaki írta,hogy a fiús anyukák egy külön állat faj. Nekem két fiam van, még kicsik de adja Isten ne legyek ilyen a jövendőbeli mennyeimmel.:))

Ne sírj az nem old meg semmit, csak feszültté tesznek téged és a babát.

Vegyél új SIM kártyát és ne legyél elérhető sem anyós pajtásnak sem a párodnak, legalább péntekig ne áll velük szóba. Akkora meglesz a megváltoztathatatlan és remélem az,hogy boldogan várod a babádat és együtt örülsz neki a szüleiddel. Hidd el nem leszel egyedül és meg fogod találni azt a férfit akit teljes szívéből apának fog szólítani a picikéd a hasadban. Addig pedig sok erőt és imádkozz inkább sírás helyett:)))))

2008. szept. 15. 14:38
 28/254 A kérdező kommentje:
én csak attól félek,hogy ha azt mondom megtartom,akkor megy és betartja tényleg a szavát.és nem tudnék ugy a testvére és a szülei szemébe nézni.biztos meg utálnak,hogy az én hibám miatt tette meg.
 29/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnos szerintem is a kapcsolatotok elég nagy csorbát szenvedett már. Nem vagy már nagyon fiatal, úgyhogy én sem vetetném el a babát a helyedben!

Lehet, hogy most tiltakozik a párod a gyerek ellen, de ha megszületik lehet, hogy másként reagál. Más mikor már ott van a baba.

Ne rontsd el az életedet, valószínű örökre megbánnád! Nem könnyű elveszíteni egy babát, ha Te szeretnéd. Nekem 1 éve 36 hetesen halt meg a babám, majd bele őrültem, hogy a 8. hónapig bennem fejlődött, majd nem örülhettem Neki.

Gondold meg jól, ilyenkor már minden szerve kifejlődött, csak növekednie kell!

Nagyon sok kitartást, erőt bárhogy is döntesz!

30/254 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele,mond meg neki,hogy semmilyen kötelezettsége nincs feléd és tarts meg a babát.

Ha többé nem lesz gyereked nagyon bánni fogod!!!!!!!!!

Ez a pasi nem ér semmit,fenyegetőzik,hogy felköti magát?

Kösse a farkánál fogva!

Ez a te döntésed,nagyon megfogod bánni ha elveteted.

Jobban fogod szeretni,mint a barátodat v.bárkit a világon,ha meglesz onnantól ezek az emberek nagy senkik lesznek.

Gondold meg és inkább azzal a családdal szakíts,mint a babáddal!

2008. szept. 15. 14:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!