22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Ne aggódj nem fogja megtenni! ez tuti! És ha ennyire önző akkor nem érdemel meg se téged se a babát és kár ezen rágódnod! Az anyósod meg egy érzéketlen nő. Hisz elvileg ő is anya.
Ha megteszed örökre bánni fogod. Még azok is bánják, akinek nincsen ilyen múltjuk és után tudnak szülni babát. De ez egy egészséges nőnek is hatalmas lelkitörés. Szerintem állíts válaszút elé. VAgy te és a bab vagy fel is út és le is út!!!!!Ne kockáztass! első válaszoló voltasm
Szia! Nagyon megrendített a történeted. Én úgy látom, hogy te szeretnéd ez a babát megtartani, van segítség, szüleid melletted vannak. Mivel leírtad a lehetségek következményeket, azt mondom tartsd meg, borzasztó lehet, ha valakinek nem lehet gyermeke. Én viszont megértem és sajnálom a párodat, nagyon fiatal, a kapcsolatotok nagyon rövid, jogosan érezhetné magával szemben kib...nak, ha nem lennének azok a tények amik vannak, hiszen mindemelett gyógyszer mellett lettél terhes. Szerintem egy darabig hagyd a párodat, ne hívd fel, ne vedd fel a telefont ha keres, hadd tegye magában helyre ezt a dolgot, és eszedbe ne jusson elhinni azt hogy majd felköti magát. Nagyon nehéz dolgod lesz majd, egyedül felnevelni, nem élheted majd gondtalanul a fiatalkorodat, nehéz lesz majd párkapcsolatot kialakítanod, de mindig arra gondolj, hogy milyen lenne örök életedben gyerek után vágyakozni.
Legyél ügyes, és erős, a sírást pedig fejezd be, baba megérzi. Sok puszit neked.
köszi szépen,aranyosak vagytok hogy biztatok.de szeretem,a párom,de annyira bizonytalan vagyok.minden vágyam egy baba,és most hogy kiderült,hogy lehet sajátom....
anyósom azt mondta hogy egyszer már kigondolt valamit a párom,és meg is tette,és amugy katona,és fegyver van náluk,attól is fél anyós hogy megölti magát.szüleim,mindenáron azt akarják hogy tartsuk meg,mert félnek a következménytől.lakhatunk nálunk,mindenben segitenek,nem lenne gondunk.de a páromnak nem kell belőle.egyedül felnevelni? félek,és nem tudom mi a legjobb döntés.attól is félek,ha elvetetem,a párom nadj isten elhagy 1-2hónap után.kitudja.
Szia!
Nézd csak a saját érdekeidet, most az egyszer ne foglalkozz senki mással! Ha a szüleid melletted vannak, akkor minden rendben lesz... Ídővel telán a párod is másképp látja majd a dolgokat, ha mégsem, akkor nem érdemel meg téged és a babát sem. Régóta vártál erre a kis életre, ne dobd el magadtól, mert egész életedben bánni fogod. Nekem volt egy abortuszom, mert a baba nem maradt meg és muszály volt kitisztítani a méhem, igaz kicsike volt még a baba, csak 7-8 hetesen de nagyon kikészültem.
31 hetes kismama, a harmadik babánkat várjuk..
Szorítok neked nagyon, hogy jól dönts és legyen erőd végigcsinálni!!!!
Fel a fejjel és ne sírj, nem tesz jót a kisbabádnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!